Spændende muligheder med Kongensbro Kro

Kongensbro er en kro der ligger i Midtjylland og som tilbyder massere af forskellige tilbud, det er alt fra et golfophold til underholdning til din fest. Du kan komme til et ophold, og overnatte der, lad os sige golfopholdet. To overnatninger, morgenmad begge morgener, en gange 3-retters menu, en gange 3-retters luksus menu og to gange valgfri green fee.  Du kan også tage det med kun en overnatning og så bliver der også skåret lidt ned for de andre ting. Så et golfophold i Midtjylland.

Underholdning som var det andet eksempel er til fester. De har alt der kan bruges til underholdning, der er Serveringsteatre, Entertainere, Tryllekunstnere eller Stand-up komikere. Alle disse er nogle der har underholdt på hver deres måde på Kongensbro Kro og fået et godt smil på de gæster der har været der på det tidspunkt.

Du kan også komme for at få et godt måltid. Der er frokostmenu, aftenmenu og sæsonmenu. Hvis du mere end gerne vil have noget godt at drikke er der også massere a mulighed for det med deres vin- og ølkort. De har alt hvad man vil kunne ønske sig, en liste ikke kan se uden at scrolle ned. De har alt fra dem der koster 43 kr. til dem der er oppe på omkring 800 kr. Så hvis du føler at du har fortjent et eller andet godt, hvd er så bedre end en 800 kr. dyr GRAHAM’S 20 YEAR OLD TAWNY.

Der er også mange ting at lave rundt om kroen som f.eks. at tage en tur i kano på Gudenåen der ligger lige op ad kroen. Ud over det ligger Kongensbro Kro også lige i midten af Århus og Viborg, Randers og Silkeborg, med korte afstande til museer og andre seværdigheder.

Du kan høre om kroens historie, da den først kom i 1663 da Kong Frederik 3. gav stiftamtmand Ebbe Gyldenstierne ret til at drive kro ved Gudenåens bred. Den kro der står der nu er fra 1949 og drives nu af familien Andersen. Kongensbro har altid været kendt for sin gode mad, lige fra deres frikadeller og biksemad, til de franske tallerkenretter. Det var en tradition der blev startet af Else Andersen og hendes mand Hans Andersen.

Der er også et rum kaldet ”KAAGEN” som er perfekt til ethvert kursus. Den gamle bygning der oprindeligt var en købmandsgård, er nu topmoderne og gennemrestaureret med alt moderne AV-udstyr og samt tilkobling via ADSL-forbindelse til internettet. Det inspirerende rum har plads til utrolige 125 mødedeltagere, og hvis der ikke er brug for det, er der selvfølgelig også mindre og mere rolige rum.

Hvis du ikke er en af dem der gider tilbringe deres tid på at være der er det heler ikke nødvendigt da man kan tage mad med ud af huset. Den bliver tilmed leveret, du er dog nød til at være inden for en vis rækkevidde. Du kan vælge hvad der skal i og kan derfor være sikker på at du ikke får noget du ikke kan lide. Du skal ikke være bange for at fortryde når du bestiller mad ud af huset fra kroen ved Silkeborg.