Tag en massør med på skiferien!!

Det tegner til at blive en vidunderlig ski sæson med masser af sne på de fleste destinationer i Sydeuropa. Det er også på tide efter et par sløje år med for alt høje temperaturer og alt for lidt sne.

Meget sne betyder heldigvis også masser af skiløb, mange timer på ski og mange timer i skistøvler og summen af dette er meget trætte ben om aftenen. Selvom vi har trænet hjemmefra, gået i fitnesscenter, løbet og har lavet alverdens øvelser, så er det bare noget andet at komme ud på pisterne og suse derudaf. Og måske giver vi den også en lille tand mere end vi burde. Men uanset forberedelser, så er resultatet det samme: Vi får en træt krop og ømme ben.

Hvor tit har man ikke ønsket sig, at man havde en massør med i gruppen, der kunne give den ømme nakke, læg og lårmuskler en ordentlig tur, så man kunne få lidt ro i benene, inden man skulle sove.

En Alternativ Massør

Kender man ikke en god massør, så er alternativet at tage et godt massageapparat med i kufferten. Knidit massageapparat er udviklet og produceret af Franske Be Relax, der har specialiseret sig i gode Spa- og Massageprodukter. Knidit fylder ikke mere end at du kan have den med i kufferten og samtidigt giver den dig en dybdegående massage af ryg, nakke, lænd og ben.

Knidit er selvfølgelig trådløs, så du kan lade den op mens du står på ski eller om natten. Så er den klar til at give dig 90 minutters dejlig og afslappende massage efter en lang dag på ski.

Det indbyggede varmelegeme varmer apparatet op til 48 grader. Varmen hjælper med til at trænge dybt ind i muskelvævet og lindre ømme muskler. Og så er det selvfølgeligt yderst behageligt at blive masseret ved 48 grader.

Forkæl din krop

Tag Knidit med på din skiferie og giv nakken, ryg og ben en velfortjent gang massage. Massageapparatet fylder som nævnt ikke mere end at du sagtens kan have den med i kufferten. Og er du rigtig rar så lader du også dine medrejsende prøve den engang imellem.

Læs mere om Knidit på rejsepuder.dk, hvor du også kan købe gode nakkepuder, lændepuder og meget andet rejsetilbehør, der er med til at gøre din rejse lidt mere behagelig.