Tag familien med og oplev sommeren i København

København er en storby, der byder på masser af kultur og seværdigheder.  En by tæt på strand og natur samt masser af shopping og byliv. Tag på en oplevelsesrig ferie med hele familien til København.

København

København er for alle. Tag turen ned af Strøget,. Her er butikker for en hver smag. Hvis du er til stormagasiner, finder du Illum og Magasin her. Byen oser af mange skønne caféer, hvor du kan få kaffen serveret af en rigtig barista, nyde din sandwich udendørs eller mikse din egen tallerken mad.

Byen har et glimrende metrosystem, der gør det hurtig g nemt at komme omkring. For de turister, der har brug for overnatning, er der mange muligheder.  Det kan være en god ide for børnefamilier at bo på Radisson Blu Falconer Hotel tæt ved metroen.

Det gamle København

Den gamle historie viser sig som store bygninger midt i byen til de små charmende gårdhaver rundt om i  København. Mange af de gamle smukke bygninger, der er placeret i byen er bygget i Kong Christian d. 4s regeringstid fra 1588-1648.

Med ordre fra kongen blev bygninger og områder anlagt, og København blev fordoblet i kongens tid.

I starten af 1600 tallet blev bl.a. Rosenborg Slot, det 41, 5 m høje tårn ”Rundetårn” og bydelen Christianshavn byggede og er Christiand. 4 ’s værker. Sådan forsatte det gennem hele hans regeringstid.  Noget er borte, og meget er bevaret  til i dag.

Nye smukke bygninger præger i dag København som aldrig før. Det nye Operahus og Skuespillerhuset er to af mange nye bygninger, der stråler langs havne udsigten.

Amager strand Park

Kun 5 km fra byen og 15 min med metro ligger den 4,5 km badekyst Amager Strand. Stranden fik i 2005 et grundigt ansigtsløft og er i dag et område skabt til solbadning, sportsaktiviteter, skovtur, fest, og en selvfølgelig en dukkert i vandet.  Den nordlige del af stranden består af lave klitter, og der er sandområder til både solbadning og sportsaktiviteter.

Den sydlige del består af et stort park område. Tag tæppe og madkurv med og spis på plænen. Der er løbende arrangementer på Amager strand park, som er til at finde på deres hjemmeside.

Endvidere er der året rundt løbere, svømmere, dykkere, kajakroere, windsurfere, rulleskøjteløbere og skatere. Det blå flag hejses på stranden hvert år fra juni til august. Det betyder blandt andet, at der i den periode er livreddere og rene toiletfaciliteter.

Dyrehaven

Tæt på København ligger dyrehaven. En stort skovområde, hvor der lever en hjortbestand på godt 2000. Dyrehaven er rammen for en hyggelig skovtur, en frisk løbetur eller gåtur eller en djævelsk kælketur om vinteren. Det er tradition hver år, at der rides Hubertus jagt og løbes Eremitageløbet. I udkanten af skoven ligger forlystelsesparken Bakken. Kommer man fra København, er der S-togsstation og parkeringsplads ved Klampenborg Station.