Tag familien med på cykelferie

Cykelferie kan være en rigtig hyggelig og billig måde at tage på ferien med familien på. Man kommer hinanden rigtig meget ved og man kan holde ferie for næsten samme pris, som hvis man var blevet hjemme.

 

Omkostningerne ved cykelferie

At tage på cykelferie koster ikke alverden, hvis man ellers er i besiddelse af et par nogenlunde fornuftige cykler i forvejen. Hvis man først skal ud og købe en ny cykel eller hvis man skal have den gamle sat i stand fra a til b, inden at den kan bruges, så kan det godt gå hen og blive en noget bekostelig affære. Men hvis man i forvejen har en nogenlunde fornuftig cykel af god kvalitet og med fornuftigt udstyr på, så burde der ikke være nogen hindring for at undersøge mulighederne for at tage på cykelferie.

 

Familien på cykelferie

Hvis familien er af den type, som elsker at tage på camping, så vil I næsten også med sikkerhed elske at tage på cykelferie. Forholdene er naturligvis en smule mere primitive end på camping, men til gengæld får man set meget mere, en hvis man kører i bil. Hvis man har mindre børn, så skal man nok overveje en cykelanhænger til cykelferien, da et barn ikke kan sidde i mange timer i et barnesæde på en herrecykel eller bagpå en damecykel. Men man kan få nogle rigtig gode cykelanhængere, hvor børnene sidder godt beskytter og komfortabelt. Når børnene bliver lidt ældre kan man spænde en efterløber efter cyklen og have dem med på den måde. Så er man sikker på, at cykelturen ikke bliver for hård for dem.

 

Oppakning til cykelferien

Hvis man ikke har plads nok i sine cykeltasker til oppakning, kan man overveje, at købe en cykelanhænger med enten et eller to hjul. På en tohjulet cykelanhænger kan man naturligvis have noget mere oppakning med end på en med et hjul. Men man har også en noget større rullemodstand på en tohjulet cykeltrailer, som man har på de meget lette ethjulede. Hvis man er to, der har kræfter til at køre med anhænger på, så kan man købe ekstra koblinger til en del anhængere, så er det let at deles om at køre med den.

 

Hvis man ikke er så meget til anhænger, så kan man få nogle rigtig gode og rummelige cykeltasker, hvor man nemt kan have både sin camplet kogegrej og teltet til overnatningerne. Man kan få mange telte, der kan pakkes sammen til at fylde nærmest ingenting, hvilket jo naturligvis er en stor fordel, når man skal have det pakket sammen på en cykel sammen med skiftetøj, kogegrej, sovepose og mange andre ting.