Udlejning af Biler – Peugeot Køge

Attraktiv biludlejning hos Peugeot Køge. Leje af biler og varebiler til absolut laveste priser. Find billige udlejningsbiler på Sjælland. Er du på udkig efter en lejebil, så kig forbi Peugeot i Køge.

Vi har lejebiler, varevogne og minibusser til udlejning. Book online allerede i dag – http://www.peugeot-koge.dk/

Husk, at når du lejer en bil hos Peugeot Køge, så får du 100 kilometer inkluderet, men ansvarsforsikring og kaskoforsikring er også inkluderet i vores allerede billige dagspriser. Vi har sammensat alle de forskellige forsikringer i en forsikring, hvilket betyder at du er dækket for: dæk, glas, tyveri og skade i samme forsikring.

Vi har dag til dag priser, uge priser, weekend priser samt månedspriser. Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning efter dine ønsker og behov – Om det er for en enkelt dag eller langtidsleje, så har du mulighed for det hos Peugeot Køge.

Med en udlejningsbil er du uafhængig af offentlige transportformer, og du kan selv planlægge din rute mellem de mange spændende attraktioner med en lejebil fra Peugeot Køge. Glem alt om at skulle tage hensyn til rejseselskaber og guides.

De fleste har prøvet at stå i en situation, hvor de skulle bruge en udlejningsbil, hvis ikke herhjemme, så i udlandet. Derfor er det oftest en jungle, at finde ud af hvad det koster at leje bilen alt i alt, når alle diverse tillægsgebyr og ekstra omkostninger er lagt oven i prisen.

De udlejningsfirmaer der findes, har alle forskellige måder at gøre prisen kompliceret på, og oftest kender kunderne ikke til de risikoer samt betingelser som de skriver under på.

Peugeot Køge har prøvet at gøre enkelt og overskueligt hos os. Udover at vi har nogle fantastisk gode udlejningsbiler og flere års erfaring i udlejning af biler, skal du hos os ikke betaler ekstra for:

  • Tilføjelse af flere førere i kontrakten
  • Hvis du ikke har en hvis alder
  • Vi laver kontrakten til dig
  • Vi sammensætte flere forsikringstyper i samme forsikring
    (du er dækket for: dæk, glas, tyveri samt skade)

Vi afhenter og aflevere gerne vores kunder på adressen eller på nærmest station, så skulle der være interesse for dette, så er du velkommen til at give os et kald.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for en lejebil for en enkelt dag eller weekenden over. Der er både mulighed for at leje en bil til privatleje eller leje til erhvervsbrug.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig! – Book din leje bil allerede i dag – http://www.peugeot-koge.dk/