3D-TV er kommet for at blive

3D-Fjernsyn vælter ud på markedet for øjeblikket, hvor Sony, Philips, Samsung, LG, Panasonic og mange flere, satser stort på 3D-markedet herhjemme og i resten af Europa.

Indtil videre er der solgt mere end 25.000 3D-fjernsyn i Europa (Tal fra slutningen af maj 2010) og det forventes at stige yderligere, i takt med at der kommer både 3D-TV-kanaler og flere titler bliver udgivet i 3D.

Prisen er allerede kommet langt ned

Mange (inkl. Branchen) regnede med at priserne ville blive uhyggeligt høje på de nye 3D-TV. Men faktisk er priserne langt lavere end ventet. 3D-TV har nu været i handlen cirka ½ år, så det er ikke længere bare “first-movers” der har et 3D-TV, men alle os andre der vælger et 3D-TV, når vi alligevel skal udskifte det gamle fjernsyn med et nyere.

F.eks. Kan det nævnes af Philips har sendt et 3D-TV på gaden på 40″ med alt det nyeste teknologi og 3D, til blot 10.000 kr. Så det er ikke bare for de velhavende længere, men også for alle os andre.

Teknologien forbedres

Branchen er også begyndt at forbedre teknologien på 3D-markedet. Det nye alle snakker om, er hvornår vi kan komme til at se 3D-TV uden de ikke altid velansete 3D-briller.

Denne teknologi bliver der arbejdet intenst med, men på nuværende tidspunkt skal du have briller på, for at se 3D-teknologien. Brillerne medfølger de fleste 3D-TV, for ellers koster et par briller nemt 500-1.000 kr. Alt efter kvaliteten.

Læs mere om 3D-TV på www.billige-3dtv.dk.