4 gaveideer til sportsinteresserede mænd

Det er aldrig helt nemt at finde på gaver til mænd – desværre! Men det er altså en smule lettere, hvis han har en hobby, eller noget han går op i. Hvis han for eksempel er interesseret i sport, er der rigtig mange muligheder. Her er derfor samlet de 4 bedste ideer. Så hvad enten det er din mand, far eller bror som du skal finde en gave til, kan du finde inspiration her.

Giv ham en aktiv oplevelse

Hvis han oprigtigt er meget aktiv, vil han med sikkerhed elske en oplevelsesgave, hvor han selv skal røre sig lidt.

Hvis han godt kan lide vand, er det oplagt at give ham en kanotur eller måske muligheden for at windsurfe eller lignende. Sidstnævnte aktivitet kræver en smule mere udholdenhed, så den vil garanteret være sjov (og udfordrende!) for ham. I samme kategori er også muligheden for at tage på en lang vandretur i flotte omgivelser.

Du kan vælge at give ham en oplevelsesgave bare til ham selv eller til to personer, så kan han selv vælge, hvem han vil invitere med, så han har nogle at dele oplevelsen med.

Giv ham bedre sportsudstyr

Det er altid lækkert at modtage nyt sportsudstyr – især fordi det ofte er noget, man udskyder og dermed aldrig rigtig får købt. Hvis han for eksempel elsker at løbe, kan du købe ham løbehandsker. Så kan han nemlig løbe i alt slags vejr uden at få iskolde fingre. Er han derimod stor håndboldspiller, kan du give ham en stor bøtte harpiks. Det er i hvert fald en brugbar gave. Og hver gang han bruger gaven, vil han tænke på dig og blive glad.

Tag ham med på tur

Hvis han er sportsinteresseret i den forstand, at han går op i en bestemt sport og hepper på et specifikt hold eller spiller, kan du forsøge om, du ikke kan give ham muligheden for at se sit hold i aktion. Hvis han er stor fodboldfan, vil han blive sindsygt glad for at se en fodboldkamp, hvor hans favorithold spiller. Dette gælder naturligvis også for andre sportsgrene, hvad enten det er boksning eller svømning. Han vil sandsynligvis blive ellevild, hvis du får fat i billetter til det, og så kan I jo tage af sted sammen og nyde oplevelsen.

Forkæl ham med en omgang wellness

Hvis du virkelig gerne vil forkæle ham, er en omgang wellness af en art lige sagen! Det giver ham muligheden for at slappe helt af, hvilket han jo sandsynligvis trænger til, hvis han er meget aktiv.

Så send ham afsted på en weekendtur alene, hvor han kan få en masse massage og ansigtsbehandlinger. Det vil garanteret lige være sagen, selvom han ikke har ønsket sig det.