Arganolie mod bumser og uren hud

Bumser. En hver teenagers værste mareridt. De kommer altid de forkerte sted på de forkerte tidspunkter. De er ubehagelige, og så kan de gøre ondt og klø, som intet andet. Alle har prøvet at have bumser i løbet af deres liv, men nogle er desværre mere ramte end andre. Og for de ramte kan bumserne have store konsekvenser, både personligt, psykisk og fysisk.
Selvom bumser er blevet mere accepteret i de senere år, så har de tidligere være et sikkert tegn på mobning, især hvis en personer var meget ramt af bumser eller akne, som det også kaldes ved de meget svære tilfælde.
Bumser er ikke noget, som man selv er skyld i, men de opstår, fordi kroppen udskiller ekstra store mængder affaldstoffer, typisk i teenage årene, fordi homonerne mm øger produktionen. Så bumser er faktisk kroppens egen affaldsstoffer, som den ikke kan komme af med.

Der findes på markedet en masse produkter, som kan rense og forebygge bumser, men de fleste består af kemi, som kroppen slet ikke har godt af. Men alternativet er bumser, og så udsætter de fleste gerne sig selv for ubehagelige ting, hvis det kan nedsætte mobningen eller øge selv-været.

Men der findes heldigvis naturlige produkter, som også kan nedsætte antallet af bumser eller helt fjerne dem. Arganolie er en af de naturlige produkter, som kan lindre eller fjerne bumser og uren hud. Da alle personer er forskellige, så har argan olien også forskellige virkninger.
Nogle oplever at olien renser og fjerner bumserne helt, hvis de blot husker at pleje de udsatte områder dagligt med olien. Andre oplever en lindring, hvor antallet af bumser mindskes meget, og hvor huden bliver blød og meget mere ren.
Andre igen oplever kun en mindre lindring, mens de sidste nærmest ingen effekt oplever desværre. Hvilken gruppe du tilhøre er umuligt at svare på på forhånd, og den eneste måde at finde ud af det på, det er ved at teste olien.
Olien kan i starten medføre lidt ekstra kløen og svien, men det skyldes udenlukkende, at den går ind og renser huden og porrerne, fordi de er meget beskidte eller tilstoppet. Men denne kløen og svien skulle meget gerne forsvinde indenfor 1 til 1½ uge.

Det kræver daglig pleje med argan olie, hvis du vil have det bedst mulige resultat. Enten en eller to gange om dagen skal ansigtet smøres ind i den gyldne olie. En behandling der kun tager få minutter, da olien trænger hurtigt ind i huden.

Arganolie kan bruges til meget andet, som du kan læse meget mere om her.