Beregn billigste og bedste TV pakke baseret på dit unikke forbrug!

På TVpriser.dk er det hurtigt og simpelt at finde den billigste TV udbyder eller streaming tjeneste. Derudover har du mulighed for at tjekke andre folks oplevelse med TV tjenester og On Demand udbydere og udgive din mening. TVpriser er til hver en tid med på noden med det seneste nyt fra TV scenen og endvidere finder du en oversigt over alle Danmarks TV kanaler og en beskrivelse/video af dem.

Find den billigste TV pakke for dig:
Indtast som det første hvor du holder til ved at indtaste dit postnummer til din bopæl i TVpriser.dks felt til postnummer søgning. Baseret på angivne postnummer frasorterer TVpriser de TV selskaber der ikke dækker dit postnummer. Dernæst kan du krydse hvilke TV kanaler du ser mest, og baseret på disse fremviser vi dig så de mulige TV pakker du kan bestille hos de forskellige TV leverandører. Ønsker du at indsnævre din TV pakke søgning yderligere kan du angive om du vil modtage dit signal med antenne, kabel eller parabol og om du eksempelvis ønsker en samlet pakke med internet inkluderet også.

Billigste streaming/On Demand tjeneste:
Lever du dit liv med en travl dagligdag eller kan du bare godt lide at se din favorit TV serie når det passer dit program, så er en streaming eller On Demand tjeneste måske noget for dig. Der dukker flere og flere streaming eller On Demand tjenester frem hele tiden, og det kan derfor være svært at få et overblik over dine muligheder. På TVpriser.dk har vi samlet alle streaming og On Demand udbydere og vi giver dig mulighed for at sortere dem ved at vælge hvilket streaming indhold du ønsker og på hvilke platforme du ønsker at se det.

Comments

  1. Kurt Hansen skriver

    God artikel, som bestemt kunne have interesse blandt mange. TV forbruget er støt stigende blandt unge mennesker, og det er som bekendt ikke en gruppe med mange penge. Ej heller er børnefamilierne blandt de, som kan bruge mange penge på dette område.

    Derfor er hvert eneste gode spare råd velkomment i min verden, så tak Thomas for at give anbefalingen af http://www.tvpriser.dk videre 🙂

    Fortsat god dag!