Billig argan olie til håret

Argan olie er i de seneste år blevet et rigtig populært middel til hårpleje. Argan olien er fyldt med fedtsyrer som primært er omega fedtsyrer, herunder omega, 3, 6 og 9. Disse fedtsyrer tilfører håret og hårbånden alle de naturlige midler som den har brug for.
Argan olie er 100% økologisk og naturlig og derfor er det naturens egne materialer, som du anvender til pleje af dit hår og hårbund. Billig Argan olie hjælper med forebygge dit hår imod ødelagte hårstrå og genskaber dit hår så det bliver friskt og fyldigt. Argan olie hjælper dit hår med at kunne ånde endnu mere og giver det et mere livligt udseende. Husk at følg guiderne fra fabrikanten af argan olien da der kan være tilsat forskellige tilsætningsstoffer alt efter om det er en 100% ren argan olie, eller et blandingsprodukt hvor argan olien er blandet op. Dette gør at du ikke har en 100% ren argan olie og derfor er det ikke kun naturens materialer som er brugt heri, men tilsætningsstoffer, ligesom i shampoos.
hårkurer herunder argan olie forbindes typisk til at det er et produkt, som kun kvinder ville bruge. Dog kan det også bruges af mænd. billig Argan olie kan bl.a. forebygge hård hud. Hård hud kommer typisk ved at man har et arbejde hvor hænderne bliver taget meget i brug, herunder som murer, smed, tømrer og så videre. Mænd bruger typisk ikke olier eller cremer til deres hænder, da de mener at rigtige mænd har hård hud på hænderne. Hård hud kommer på hænderne i form af genetikken. Så snart at man begynder at arbejde meget med hænderne vil de automatisk få en hård hud, for at beskytte hænderne. Det er dog ikke sundt for huden hvis man ikke plejer den hårde ud. Dette kan give ligtorne hvilket kan gøre rigtig ondt. Dog kan en argan olie forbygge hård hud ved at man bruger den på det udsatte område 1-2 gange om dagen. Dette skal man blive ved med i en periode over 2-3 uger og allerede efter den første uge vil man kunne mærke en markant forskel på hænderne. Hvis man har det samme problem på føderne kan man også bruger argan olien der, dette vil give den samme effekt.

Billig-arganolier.dk forhandler billig argan olier som alle og enhver kan have råd til. Alle vore olier er 100% økologiske og naturlige. Det er ikke et blandingsprodukt som mange andre ”argan olier”. Vi forhandler kun argan olier der kan påvise igennem profesionelle laboratorium tests at de er rene og ikke blandet op med alle mulige tilsætningsstoffer.