Den store ombygning

Foråret nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at vi snart siger på gensyn til vinter, sne og kulde, som giver store problemer for byggeriet. Skal din virksomhed bygge om eller bygge nyt, er der en lang række forberedelser, I skal i gang med. Derfor kan det også være rart ikke at skulle have for mange spekulationer i forbindelse med dit byggeri. Såsom hvor jeres kontorpladser skal flyttes hen, imens I bygger om, og hvordan I får fortalt jeres kunder, at I har flyttet adresse midlertidigt etc.

Brug for et andet kontor for en tid? Løsningen er mobil og fleksibel

Der findes en mobil og fleksibel løsning, så I slipper for besværet med at skulle flytte arbejdspladsen til en anden adresse, imens kontoret bygges om. Ved at leje en container kan I nøjes med at flytte skriveborde og computere nogle få meter, og samtidig behøver I ikke orientere jeres kunder om, at I holder til på en anden midlertidig adresse.

Ved at vælge en specialindrettet container som løsning kan I også selv være med til at bestemme, hvor og hvordan containeren eller containerne skal placeres. Det er derfor en langt mere fleksibel løsning end at skulle rykke ind i andre lokaler, imens byggeriet står på.

Specialindrettet container som kontor

Der er mange, som ikke forbinder en container med et kontor, men faktisk kan man specialindrette en container, så containeren indrettes som et velfungerende kontor til dig og dine kolleger for en tid.

En container findes i flere forskellige størrelser, så jeres midlertidige kontor kan rumme mere end ét skrivebord, afhængigt af hvor meget plads, I ønsker, der skal være omkring hvert bord. I kan selv være med til at vælge indretningen i jeres specialindrettede container. På den måde kommer det mobile kontor til bedst muligt at tilgodese jeres behov og de krav, I måtte stille til jeres midlertidige arbejdsplads.

Levering og forsikring af containeren

Da en kontorcontainer er en tung størrelse, er det for langt de flestes vedkommende nødvendigt at få leveret containeren. Mange containerudlejningsfirmaer sørger derfor også for at levere containere på den ønskede adresse.

Det kan desuden være en fordel at undersøge, om virksomhedens egen forsikring dækker de lejede kontorcontainere, da det kan blive en dyr fornøjelse, hvis der sker hærværk imod containeren.

Hos ALPHA Containers kan man både leje specialindrettede kontorcontainere, som indrettes efter kundens behov og samtidig forsikre containeren imod hærværk og anden skade under hele lejeperioden.