Derfor er den rigtige sports bh vigtig når du træner

Uanset om du træner i fitnesscentret, løber i naturen, dyrker sport eller på en måde motionere er det utroligt vigtigt at du har styr på dit træningstøj. Det kommer måske som en overraskelse men for kvinder er undertøj ikke kun vigtig i hverdagen men også under træning. Mange kvinder vil nok opleve at næsten uanset hvilken træning de laver, så yder en almindelig bh ikke nok støtte. Dette sker hovedsageligt fordi at du under træning, udsætter kroppen for uvante bevægelser og aktiviteter der ofte er på et højere intensitetsniveau end normalt. Hvilket altså oftest betyder at du har brug for en sports bh, der kan yde den rigtige støtte.

Den rigtige støtte 

Når du leder efter den rigtige størrelse og type af sports bh er der flere faktorer der spiller ind. Det første du skal være opmærksom er er din skålstørrelse da der for eksempel er stor forskel på hvor meget støtte du har brug for hvis du har A-skål end D-skål. Derudover kan man når det kommer til sports bh’er, og træning generelt skelne mellem tre intensitetsniveauer, lav mellem og høj. Disse har igen en stor indflydelse på hvilken støtte du har behov for. For at finde den helt rigtige sport bh skal du derfor huske at overveje hvilken aktivitet du skal lave. For eksempel har du som udgangspunkt brug for mindre støtte hvis du dyrker yoga, end hvis du skal ud og løbe eller til en gang boksetræning. Hvis du er i tvivl om hvilken sports bh der passer bedst til dig eller hvilken støtte du har brug for kan du finde en simpel guide her.

Hold Motivationen ved lige

Hvis du vælger den forkerte sports bh der ikke yder den nødvendige support kan du risikere at opleve irritation eller endda smerter. Dette kan have en stor indflydelse på din motivation. Selvom man kan finde mange dårlige undskyldninger for hvorfor træningen lige glippede sidst, bliver listen dog lidt kortere med den rigtige sports bh. Træning sættes ofte i forbindelse med sundhed. Vi dyrker motion som aldrig før, og mulighederne er endeløse. Som kvinde kan træning spille en stor rolle for selvtilliden og det er derfor vigtigt at man kan holde motivationen ved lige.