Dualfix autstol 360 Den fleksible autostol 

Der findes ingen tvivl om, at nybagte forældre vil gå langt for at sikre at deres guldklump befinder sig så sikkert i bilen som overhovedet muligt. Den klassiske autostol må efterhånden siges at være håbløst uddateret. Det er ikke nogen nyhed at nyfødte har bedst ved at sidde bagvendt rettet op til de første 13 måneder. Derfor er det blevet normalt at autostole bliver udviklet, så de kan dreje om sig selv og dermed tilpasses barnets behov. Ikke alle børn vokser lige hurtigt og derfor er det fornuftigt ikke at tage nogen chancer, med at vende barnet fremad i bilen før at det er klart.

Dualfix autostol 360o er et glimrende eksempel på de nyere autostole, der kan dreje om sig selv efter at være blevet installeret, og derfor er en smart tilføjelse. Drejefunktionen om det så er 180 eller 360 grader gør arbejdet med autostolen meget nemmere. En autostols evne til at kunne blive tilpasset til barnets størrelse er en af de vigtigste funktioner, da barnet skal sidde trygt og godt lige gyldigt hvor hurtigt det vokser. 5-punktsselen er en yderligere forbedret tilføjelse i forhold til de gamle typer autostole, der tidligere benyttede 3-punktsseler, hvilket har forbedret beskyttelsen af kroppen som helhed fra de ryk, der kan forekomme.

 

Læs mere her -> Dualfix autstol 360

Dualfix autostol 360 viser os, hvordan det stadigvæk er muligt at komme med nye ideer, der kan forbedre området. Den har imponerende mange indstillinger, hvor man justerer stolen efter hvor stort og hvor tungt barnet er. Dette giver muligheden for at give barnet til optimale beskyttelse, skulle uheldet være ude, og de mange justeringer er tilmed nemme at bruge. Da nemt og sikkert langt fra altid går hånd i hånd, er det godt at se et produkt, hvor der tænkes på den bedst mulige sikkerhed, som samtidigt kan bruges af alle.

Udviklingen viser, at man fortsat arbejder på at optimere kørselsforholdene for de mindste passagerer, hvilket er essentielt i en verden, hvor der kommer flere og flere biler på vejene. I bedste fald vil studier indenfor udvikling af autostole hjælpe til at vi formår at beskytte de voksne passagerer lige så godt, selvom det nok er de færreste, der vil lade sig spænde helt ind hver gange, de skal ud og køre. Dualfix autostol 360 sætter en god standard for hvordan en kvalitetsautostol burde se ud, og den vil garanteret blive set ofte på bagsædet af de fleste biler.