Find den rigtige bh størrelse

Undertøj er en uundværlig del af enhver kvindes garderobe. Man har det på dag ud og dag ind. Når det kommer til undertøj er komfort altså et must. Mænd har det nemt, small, medium eller large, tak. For kvinder bliver ligningen lidt mere kompliceret da alle bryster er unikke og kommer i forskellige størrelser og former. Undersøgelser har vist at størstedelen af kvinder bruger den forkerte størrelse bh. Dette er hverken sundt eller behageligt og det kan derfor være værd at investere lidt ekstra tid på at finde den rigtige størrelse.

Brug i hverdagen

Du kan derfor nemt blive fanget i en situation hvor du oplever at din bh er ubehagelig at have på i en længere periode. Hvis du oplever at det bedste når du kommer hjem er at tage din bh af så hurtigt som muligt, så bruger du nok den forkerte størrelse. For at undgå dette er det altså vigtigt at du finder den størrelse bh der passer lige netop til dig. Her er der to ting du skal være opmærksom på: det ene er omkredsen under dit bryst og det andet er din skålstørrelse. Hvis du er i tvivl om hvordan du måler disse og hvad det betyder kan du her finde en mere uddybende guide. Du skal især også være opmærksom på at der findes mange forskellige typer af bh’er der også kan ændre hvilken størrelse du bør bruge.

Når du dyrker sport

En ting er bh’en du bruger til hverdag, en anden er når du dyrker sport. Næsten uanset hvilken type sport du udøver er det vigtigt at du gør brug af en sports bh der kan yde den nødvendige support. Når du træner, udsætter du kroppen for uvante bevægelser og aktiviteter der ofte er på et højere intensitets niveau end normalt. Dette betyder at du ofte har brug for ekstra support. Her er det utrolig vigtigt at du finder en sports bh der specifikt er tilpasset til den intensitet du udøver. Når det kommer til sports bh’er findes der nemlig mange forskellige levels af support. Når du leder efter den rigtige størrelse og type sports bh er der altså flere faktorer der spiller ind. Du kan finde mere information her omkring hvilken sports bh der passer dig bedst så du er sikret den optimale support.

Hvis du stadig er i tvivl om din størrelse så spørg i den butik hvor du køber dit undertøj så kan de helt sikkert hjælpe.