Google er på benen med endnu en telefon

Google er på banen med endnu telefon, det er deres anden telefon som de lægger navn til, Den første hed Nexus One og blev til i samarbejde med HTC som har været meget aktive på smartphone-markedet de sidste par år med flere modeller der har været store succeser. Den nye telefon hedder Nexus S, og denne gang har samarbejdet stået mellem Google og Samsung, og telefonen er en videreudvikling af Samsungs telefon Galaxy S, som har været en enorm succes, deraf S´et efter Nexus.

Nexus S er den første telefon der kommer på gaden der kører med den nyeste aftapning af Android, det er en af frynsegoderne ved at være Googles egen telefon, og den vil være den første telefon der modtager opdateringer hver gang en ny version eller tilrettelse af Android er klar. Så faktisk er de to Google telefoner de eneste telefoner på markedet lige nu der kan prale af at køre med Android 2,3 Gingerbread, og så snart næste version kommer på gaden vil de være de første til at modtage den også.

En anden ny ting som kommer med telefonen er NFC som står for Near Field Comunication, og er en chip der findes i telefonen der kan bruges til an række forkskelige ting som bla. til at betale med, hvor telefonen blot holdes op foran en NFC modtager som så vil komunikere med telefonen, og efter godkendelse fra telefonens ejer trække det skyldte beløb.

Detter er et par gode grunde til hvorfor Google og Samsung kunne have et stærkt kort på hånden med Nexus S, men der er flere grunde endnu, for udover de alllerede nævnte ting så har den også en fremragende skærm og mange andre nye og brugbare features.