Hvordan finder man på gode gaveideer til hende

Det er blevet sværere og sværere at finde på en god gave i dag. Det skyldes grundlæggende, at folk har fået flere penge og derfor selv er i stand til at købe de ting de ønsker og derfor er der ikke nogen ting de ønsker, som de ikke har i forvejen. Man ser også tit, at folk skal anstrenge sig for at lave en ønskeliste og det ender tit med ting de ikke virkelig ønsker sig, for så havde de jo købt dem selv.

Det sætter derfor større krav til dig, når du skal finde på en gave til hende. Som gavegiver, vil man jo gerne glæde gavemodtageren mest muligt, men det kræver, at man overrasker modtageren. Dvs. at man skal finde på en gave, som modtageren ikke var klar over hun ønskede sig!

Hvordan finder man på en gave, som modtageren ikke var klar over hun ønskede sig?

Det korte svar er, at man skal kende hende bedre end hun kender sig selv. Det lyder som en umulig opgave, men med et par ledetråde kan man komme i gang med at klarlægge hvilken person hun er og hvad hun ønsker sig.

Undersøg eller husk på hvilke ting hun holder af i forvejen

Du må aldrig spørge hende hvad hun ønsker sig eller om den idé du har er noget for hende – så ødelægger du jo netop overraskelsen. Tænk på om der er nogle specielle produkter, farver eller stile hun holder sig til og benyt det på noget du ved hun går op i.

Det kunne fx være parfumer – undersøg eller forsøg at huske hvilke duftnuancer hun holder sig til. Hvis hun godt kan lide friske og blomsterrige dufte, så kan du finde en parfume hun ikke har i forvejen, men som matcher disse egenskaber. Hvis det netop er parfumer du er på udkig efter, så tag et kig over de 10 mest solgte parfumer til hende her

Er der nogen interne jokes eller minder mellem jer

Har i oplevet noget sammen eller har i en intern joke mellem jer, så udnyt det til at gøre gaven mere personlig. Et magasin eller ugeblad kan fx være meget upersonligt, men hvis i fx engang har læst et blad sammen, så kan du skrive et kort hvor du forklarer hvorfor du har valgt lige netop dette blad. Det kunne være noget i stil med: “Kan du huske dengang vi altid læste dette blad sammen? Det kan jeg og derfor har jeg valgt du skal have dette blad. Jeg håber du vil dele det med mig igen” eller sådan noget.

Du kan helt sikkert finde på mange idéer her, hvis i har en lang historie sammen. Og hvis i engang har delt et blad, så kan du se en liste over de mest sælgende blade og magasiner til kvinder her

Hvad hvis jeg ikke kender modtageren vildt godt?

Nogen gange står man i den situation, at man ikke kender modtageren vildt godt. Derfor kan det også svært at bruge nogen af tipsene ovenover. Det betyder også, at det kan være svært at overraske hende og derfor kan man være nødsaget til at give en helt almindelig gave, som man ved de fleste mennesker har brug for eller vil blive glad for.

Hvis du alligevel er lidt mere modig, så kan du jo prøve at give hende en lille sjov gave. Det kan være en lille anderledes gave, men som samtidig er sjov og nyttig og noget de færreste mennesker har. Uanset hvad, så viser det, at du har gjort dig lidt mere umage med at finde på en gave end blot at købe en blomst eller lign.

Du kan se en liste over små sjove sjove gaver, som samtidig er yderest nyttige her

Flere gaveideer til hende

Du kan finde flere konkrete gaveidéer og med henvisninger til forhandlere på GaveideerTilHende.dk – Her kan du både bladre i forskellige kategorier, men også søge på bestemte anledninger og prisniveauer. Siden er i løbende udvikling og kommer hele tiden med flere gaveforslag til kvinder.

Held og lykke med at finde den rigtige gave til hende!