Hvorfor bruge et kontorhotel

Har du nogensinde overvejet at rykke din virksomhed til et kontorhotel? Ved at have din virksomhedsadresse på et kontorhotel, kan du spare rigtig meget tid i dagligdagen på praktiske opgaver, da det eneste du skal tænke på er at arbejde og vækste din virksomhed.

Hvilke faciliteter er der typisk på et kontorhotel?

Det er meget forskelligt hvilke faciliteter, der findes på et kontorhotel. Det afhænger af, hvilket et du finder samt hvor meget du er villig betale. Du vil oftest få adgang til flere faciliteter som eksempelvis mødelokaler, fri frokost og så videre jo mere du betaler. Nogle af de ting der er inkluderet i et kontorhotel er oftest telefon, internet, skrivebord, kontorstol, mødelokaler, køkken, printer og toiletter.

Fordelene ved at vælge et kontorhotel

Der er mange fordele ved at benytte et kontorhotel. Det kan lette det daglige pres, da der ikke skal bruges energi på alle de daglige gøremål som rengøring, oprydning og så videre. Der skal heller ikke tænkes på mad, da der er rigtig mange kontorhoteller, der er ”full-service”. Da der er andre virksomheder på kontorhoteller, vil der også være rigtig gode netværksmuligheder, der i sidste ende kan føre til en øget vækst, hvis man udnytter det rigtigt. Der vil på kontorhoteller være mange forskellige typer virksomheder.

Vælg det rigtige kontorhotel

Når du skal vælge kontorhotel er der en række parametre, som du bør vælge ud fra. Først og fremmest skal du være sikker på, at faciliteterne er i god stand, og at det er gode skriveborde og kontorstole med mange indstillingsmuligheder. Ydermere er det også en god ide at finde et sted, hvor der er muligheder for at holde møder i stilhed. Der kan nemlig ofte være et højt støjniveau, hvis det er et kontorlandskab, du sidder i. Har du dit eget lukkede kontor, behøver du ikke at tage hensyn til dette på samme måde. Sidst men ikke mindst bør du også finde ud af, hvordan maden er. Det er altid en god ide at tage ud til hotellet, så du kan mærke hvordan stemningen er, samt finde ud af hvilke andre virksomheder, der ligger.

Hvor finder jeg et kontorhotel?

Der findes et hav af kontorhoteller i Danmark, og særligt i de større byer kan du finde mange. Der er dog også i de mindre byer typisk forskellige fællesskaber. Du kan enten finde dem via Google, i dit netværk, de sociale medier, aviser eller i telefonbogen.

Vi håber, at du kunne bruge vores guide til kontorhoteller!