Hvorfor gå med det, herreure og dameure?

Hvorfor gå med det?

I dag tænker rigtig mange hvorfor de overhoved behøves at gå med ure, da man kan se hvad klokken er på sin smartphone og rigtig mange andre steder. Der er nærmest indbygget ure i rigtig mange ting i dag, fordi vi har så mange elektroniske ting og næsten alle har det. I dagens Danmark går folk mere med herreure fordi det er pænt, end for at se hvad klokken er. Før i tiden gik man med det for det var den eneste måde at finde ud af hvad tiden var, så man kunne møde til tiden, når der var noget der skulle mødes til.

Da alle har smartphone eller mobiltelefoner, er ure ved at være overflødig gjorte, da der netop i dem er både ure og vækkeur i det. Dameure og andre former har nærmest ikke ændret sig teknologisk de sidste rigtig mange år, som nok er med til at ikke ret mange køber dem i disse tider. Før har man forsøgt sig med at komme alt fra GPS og digitalkamera i mange slags herreure, men har ikke været noget som faldt i ret mange smag.

Ofte fordi de ikke var så nemme at betjene, for netop med ure skal de ikke været ret store, for bliver de dét, er de meget svære at betjene og enormt klodsede at gå med. Da dameure ikke har fulgt med udviklingen i mange år, har de meget teknologisk at indhente før de rigtig bliver populære igen. En hel masse mener at det med herreure er noget meget gammeldags at gå med for ikke at sige old school, for dens ry er meget støvet. Man må håbe der kommer en masse nye ure de næste par år, der kan leve op til forventningerne man har til hvad ting skal kunne i den digitale tidsalder.

Sker det ikke, vil de lige så stille dø ud, for selv ældre personer går ikke ret meget med dameure og herreure mere. Dog har det aldrig været sådan at alle har haft det på, men tidligere var det langt mere udbredte end det er nu og det kan sagtens gå hen og ske igen. Kravet er, at ur producenterne fornyer sig, med en række banebrydende ure som kan noget helt ekstra ordinært man slet ikke har set før.

På den måde kan herreure og ikke mindst dameure, godt gå hen og blive temmelige populære især hos unge, for det er dem som skal trække det store læs. Netop den målgruppe er dem som bruger ure allermindst i øjeblikket og der er størst mulighed for vækst. Nemlig hvis de begyndte at være, så kun meget få mennesker bære et og det bliver niche produkt, vil udviklingen gå helt i stå og der ikke ret tit ville komme de store gennembrud hvad netop lige det angår. Uden nye store gennembrud vil brugen af herreure og dameure kun falde de næste mange år, hvis der ikke sker noget nyt og smart i denne branche, da den vil uddø.