Kald os bare Android nørder

På AndroidBasen.dk mener vi ikk det er en dårlig ting at blive kaldt en nørd, så længe det er Androidnørd man bliver kaldt. Synes du også at Android systemet er det bedste der er sket for mobiltelefonen siden de polyfoniske ringetoner eller den indvendige antenne blev opfundet. Og det bedste er at Android styresystemet er i hastig vækst ikke bare bliver det brugt af flere og flere forskelige producenter men det breder sig også til andre apparater som notebooks og fjernsyn tilmed.

Er du også en af os der altid vil vide mere om de nye Android telefoner eller de bedste applikationer til din Android telefon så er AndroidBasen.dk nok stedet for dig. På AndroidBasen.dk har vi nyheder fra androidverdenen og vi kigger nærmere på de tilgængelige Android telefoner i Danmark, vi mener også at du skal have din næste telefon til den rigtige pris, altså den billigeste, derfor har vi samlet de bedste tilbud vi kan finde så du kan se og sammenligne de bedste priser inden du køber din nye telefon eller tablet pc.

Så kald os bare for nørder, altså Androidnørder og er du en af os eller vil du bare læse om de nyeste applikationer eller nyheder så kom ind og tjek AndroidBasen.dk