Kom i gang med graffiti

Har du ligesom mange andre mennesker også en drøm, om at prøve graffiti? Her kommer der et par gode tips og ideer til ting, du skal være opmærksom på inden du kaster dig ud i graffiti verden:

  1. Først og fremmest er det vigtigt, at du altid kun maler steder hvor du har fået lov til det.
  2. Øv dig på papir til at starte med, det kan være en god ide at tegne dine malerier på papir, før du går i gang med at tegne dem i større format. På den måde, har du allerede en ide om hvordan dit maleri skal se ud, plus at får øvet dig lidt.
  3. Snak med andre graffitimalere, opsøg andre graffitimalere i starten vil det specielt være en god ide, hvis du kan aflure tricks fra ældre og mere erfarne malere. Folk der har malet i længere tid, kender garanteret et par tricks, som du kan aflure dem.
  4. Lav dit eget tag, find på et fedt kendenavn, og gå i gang med at designe dit tag. Husk det er en fordel hvis det er kort og let at huske, 4-5 bogstaver er mere end rigeligt. Vær dog også opmærksom på at det gerne skal være unikt, så du ikke bliver blandet sammen med en anden.
  5. Lad være med kun at male tag, folk bliver trætte af at se på disse, plus de ikke udfordre dine kreative evner på samme måde som støre malerier.

Derudover er det ikke så meget andet at sige, end at du bare skal kaste dig ud i det. For det værste der kan ske er at du bliver vild med at male graffiti.