Ny seng? Et par gode råd inden du køber din nye seng

Er din seng ved både at være gammel og slidt, eller står du måske og skal flytte og gider ikke slæbe din gamle seng med, så er tiden kommet til at investere i en ny seng. Men det kan hurtigt blive uoverskueligt, for en seng er ikke en investering, man laver hver dag. Derfor er risikoen for, at du ikke ved præcis, hvad du skal kigge efter i din nye seng temmelig stor. Derfor får du serveret et par gode råd i denne korte guide.

Hvilken type?

Du bør som det allerførste vurdere, om du er på jagt efter en elevations- eller kontinentalseng eller en boksmadras. Der er stor forskel i både prisen men også i den komfort, som du kan forvente af sengen. På SoveGuiden.dk kan du finde en lang og dybdegående guide om mere eller mindre alt det, som du skal have in mente, når tiden er kommet til at købe en ny seng. Guiden hedder ‘vælg den rigtige seng‘ og er delt op i små bidder, så det er nemt og overskueligt at læse den. og du hurtigt kan hoppe frem og tilbage til de enkelte dele i den.

Foruden guiden om at vælge den rigtige seng er der også en masse test af elevations- og kontinentalsenge, boksmadrasser og dyner.

Hvor stor skal sengen være?

En anden ting, som du med fordel kan overveje, inden du går på jagt efter din næste seng er, hvor stor den skal være. Den bliver hurtigt træt af, hvis sengen er for lille og den fylder hurtigt rigtig meget, hvis den er for stor. Det kan du også læse om, hvis du følger linket til guiden ovenfor.

Hvilke senge anbefales i 2017?

På SoveGuiden.dk er der også en række test af de forskellige sengetyper. De er lavet i 2017 og tager udgangspunkt i de mest populære senge på det danske marked. I deres test af elevationssenge er der en række gode anbefalinger til elevationssenge generelt og flere anbefalinger til konkrete senge, som er populære ved forhandlerne netop nu. Der er også test af kontinentalsenge, boksmadrasser og dyner, hvor princippet er præcis det samme – gode råd og anbefalinger af konkrete produkter, så du slipper for selv at lave en omfattende research inden du kan købe din næste seng.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at stille dem som kommentar til artiklen. På SoveGuiden.dk eller bedrenætter.dk kan du også få hjælp til dine spørgsmål til konkrete senge, dyner og en masse andre produkter.