RollyToys John Deere 7930 I fødselsdagsgave?

Jeg er måske en af de forældre her i verden der gør ALT for mine drenge har det godt. Jeg tager altid fri når vi skal til tandlægen, lægen eller tale med pedagoger osv. Pligtopfyldende vil man måske sige. Men forleden løb jeg tør for gaveideer til Mads på 3 år.

Hjælp han ønsker sig ikke så meget
Altså udfordringen var, at bedsteforældre, venner og familie i øvrigt havde nappet alle de gode ønsker fra Mads´s ønskeseddel. (Der var jo ikke så mange – fordi han ikke ved at man jo bare kan ønske sig løs). Men jo ikke altid får det man peger på …nå men det er jo en anden snak.

En ny løbecykel – kigger på Puky
Da Mads jo er den mindste – har han arvet en masse fra de to større knægte. Men jo lurede på om ikke han skulle have en ny løbecykel. Det var trods alt et noget rustent lig han kører rundt på. Det kunne være Puky? Nej tænkte jeg – han skal da have noget helt andet…

Hallo, en traktor er da fedt
På nettet fandt jeg ud af at han kan købe noget som hedder RollyToys. Hold fest hvor er der mange fede børnetraktorer i det mærke. Alle de kendte mærker: John Deere, New Holland osv. Jeg måtte lige tørre skærmen af efter jeg havde siddet slavisk og kigget alle modeller igennem.

RollyToys John Deere 7930 Du er min engel
Men så var den der pludselig. En super sej John Deere 7930 traktor. Og det fede ved det hele var at den ikke kostede specielt meget. (alt er jo relativt). Men når man tænker på at Mads kan bruge den i mange år fremover. Og så tænkte jeg. Hallo, der er jo Trailere og anhængere i serien som kan tilkøbes ved senere lejligheder og andre kan give som gave = fedest. Den røg jeg på.

Det var mit livs bedste beslutning. Mads er pavestolt når han tonser gaderne tynde på sin fine traktor. Svigermor har allerede bebudet at hun køber en anhænger til ham til jul.

Forresten – Her er billige RollyToys
Til jer andre, der gerne vil gøre samme trick kan i jo slå et slag forbi Legehjulet – det kan jo være i bliver lige så forelsket i RollyToys 🙂