Sådan får du fire gange så meget indhold med Netflix i USA

Når det kommer til film- og serieudvalget, bliver danske Netflix-brugere snydt – i hvert fald hvis man sammenligner med de amerikanske brugere.

Netflix USA har nemlig over fire gange så meget indhold som Netflix Danmark – og indholdet er generelt langt nyere.

Dette skyldes at Netflix indkøber filmrettigheder til hvert enkelt land, og derfor varier indholdet fra land til land.

Firmaet har tidligere udtalt, at de arbejder på at gøre alt indhold globalt, men indtil videre er det desværre ikke lykkedes.

Du behøver ikke tage til takke med det begrænsede udvalg!

Du behøver heldigvis ikke nøjes med det begrænsede udvalg på Netflix Danmark!

Danske Netflix-brugere kan nemlig sagtens få adgang til den amerikanske udgave – det kræver bare, at man bruger et lille ”trick”.

Når du besøger Netflix, opfanger tjenesten straks, at du besøger siden med en dansk IP-adresse, og dermed bliver du præsenteret for det danske indhold.

Men hvis du bruger en såkaldt VPN-forbindelse, bliver du tildelt en amerikansk IP-adresse, og dermed vil Netflix tro, at du befinder dig i USA.

Du vil derefter blive præsenteret for det amerikanske indhold – præcis som hvis du sad i USA.

Når du skal vælge en VPN, er det vigtigt at udbyderen stiller servere til rådighed i USA, og derudover er det også vigtigt, at Netlfix ikke har haft held med at blokere for den pågældende udbyder.

I den seneste tid har Netlix nemlig ført en indædt kamp mod VPN-udbydere for at begrænse brugen.

Gode bud på VPN-tjenester, som stadigvæk kan bruges, er NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost.

Hvis du gerne vil have en udførlig guide til, hvordan du kan se Netflix USA i Danmark, kan du med fordel læse denne artikel.

Dit Netflix abonnement kan også blive billigere

Mere indhold, er ikke den eneste fordel ved Netflix i USA – abonnementet er nemlig også ca. 30% billigere sammenlignet med det danske abonnementet.

Hvis du gerne vil spare penge, kan du derfor med fordel, tilmelde dig mens du er logget på en amerikanske VPN-server, så vil dit abonnement nemlig blive betydeligt billigere.

Det gode er, at du ikke behøver et amerikansk betalingskort, du kan sagtens bruge et dansk kort.

Er det lovligt?

Selvom det er imod Netflix’ brugerbetingelser, er det fuldt ud lovligt at bruge tricket – det har optil flere advokater udtalt.

Den eneste grund til, at Netflix forsøger, at bekæmpe brugen af VPN-forbindelser er for at stille rettighedsindehaverne tilfredse.

På sigt er der også stor sandsynlighed for at al deres indhold bliver globalt, men indtil videre må man ty til en VPN-forbindelse, hvis man ikke vil blive snydt.