Sådan kommer du godt i gang med e-cigaretter

Der er allerede mange danskere som har haft stor succes med at skifte over til e-cigaretter, men der findes også en relativ stor gruppe som har prøvet at e-cigaretter, men som ikke rigtig synes at de kan bruge den damp som bliver produceret til noget.

Derfor er det vigtigste i forbindelse med et skifte over til damp, at man vælger den helt rigtige e-cigaret. Den model som kan anbefales pt. det er modellen evod, som leverer en kraftig damp, som er giver en optimal fornemmelse af at ryge, som man kender fra de rigtige cigaretter. Tidligere har især ego ce4 været meget populær, men markedet udvikler sig hele tiden, og de nye e-cigaretter bliver forbedret løbende. Mange af dem som har haft en knap så tilfredsstillende oplevelse med e-cigaretter, de har benyttet nogle af de tidlige modeller som ankom på markedet, og bl.a. af den type som ligner en rigtig cigaret, men problemet med disse, det er at dampen er svag, og i de fleste tilfælde ikke rigtig virker. Andre har købt en dårlig kopi udgave af de mere anerkendte modeller, men kvalitet har ikke været i orden, og man har hørt historier om e-cigaretter der lækkede med e-væske og lignende scenarier. Heldigvis er markedet ved at være modnet, og mange af dem som kom ind på markedet for at tjene nogle hurtige penge ved import af dårlig kvalitet fra Kina, de har efterhånden forladt markedet, eller også har de fundet ud af at det ikke har været en langsigtet løsning, og har derfor fokuseret på kvalitet efterfølgende. Derfor anbefales det at man handler hos en forhandlere der har specialiseret sig indenfor e-cigaretter, og ikke benytter kiosker eller supermarkeder, da kvaliteten sjældent er i orden hos folk der ikke interesserer sig for e-cigaretter.

Hvilken e-væske?

Udover selv e-cigaretten så skal man også anskaffe noget e-væske, og når man skifter fra cigaretter, så vil det være en god ide at vælge e-væske med nikotin, da overgangen bliver lettere. Efterfølgende kan man så trappe ned på mængden af nikotin indtil man er nikotinfri. Væskerne findes som sagt med et forskelligt indhold af nikotin, og for de fleste vil det passe med 18 mg nikotin i styrke til at starte med. Der findes også en masse forskellige smage, og mange vil foretrække en tobakssmag til at starte med, o g hvis man så har lyst kan man altid eksperimenter med andre smage.

Når man modtager sin e-cigaret skal batteriet oplades i 5-d timer første gang, og ved efterfølgende genopladninger ca. -3 timer. Nu skulle du gerne være klædt på til at forsøge dig med e-cigaretter.