Sådan kommer du af med hudorme og blackheads

Kom af med dine hudorme og blackheads!

På et tidspunkt i dit liv kommer du til et punkt, hvor du ikke længere er ligeglad med, hvordan du ser ud. Dette tidspunkt kommer typisk i puberteten. Og i denne tid er der nogle ting, man hader hest: bumser, blackheads og hudorme. De er meget irriterende, får en til at se dårlig ud – og det kan endda genere dig på andre måder i løbet af dagen. De fleste kender til det, og de fleste ved ikke, hvordan man løser dette problem.

Hvad hvis jeg fortalte dig, at der var en løsning?

Der er faktisk en løsning på alle tre ovenstående problemer. Bumser ved de fleste, hvordan man løser. Hvis du ikke ved det, så kan jeg lige fortælle dig det med det samme. For at undgå bumser skal du spise mindre chips, drikke mindre sodavand og andre ting med fedt i. Sørg for at holde din hud ren (ansigtet) og dyrke noget motion hver dag. Hvis du har mange bumser, så anbefaler jeg, at du løber en tur hver aften. Det er meget vigtigt, at du ikke spiser chips, fordi de er virkelig slemme, når det kommer til bumser!

Nu til det vigtigste… Dette kan du gøre for at komme af med blackheads (hudorme)

Der er en del ting, man kan gøre. Generelt er der tre forskellige ting, du kan gøre, hvis du ikke ønsker at bruge penge på produkter til at behandle hudorme og blackheads.

  • Få mindre hudorme ved at dampe dit ansigt: Ja, så simpelt er det. Du kan mindske antallet af hudorme i ansigtet ved at dampe ansigtet et par gange om ugen. Dette gør du ved at tage en skål og fylde den med kogende vand. Herefter placerer du hovedet over skålen, og derefter tager du et håndklæde over hovedet for at holde dampen inde.
  • Brug et dampet omslag, specielt hvis forrige metode er for varm: Et alternativ til den forrige metode er at tage et håndklæde eller lignende over noget kogende vand, hvorefter du ligger dette håndklæde på hovedet i 10-25 minutter. Dette kan gøres hver aften. Døde hudceller og andet forsvinder på denne måde.
  • Vask nu dit ansigt, mange glemmer det: Har du nogensinde rent faktisk vasket dit ansigt? Ikke håret, men ansigtet? Nej, det har mange ikke. Det er et meget simpelt tip, og det virker meget godt imod hudorme og blackheads.

Der er en del andre måder at fjerne hudorme og blackheads på, men der skal man betale penge for produkterne. De koster omkring 100 kr., så det er ikke så slemt.

Hvis du ønsker at læse om flere metoder at fjerne hudorme og blackheads på, så kan du klikke her: Fjern hudorme