Sådan undgår du knivangreb!

Sådan kan du beskytte dig bedre!

I dag hører man oftere og oftere om folk der bliver udsat og knivangreb eller trusler med en slag våben. Det er ikke kun dørmænd, vagter, men derimod også personale som skal hjælpe unge så vel som gamle mennesker. Dette kan man sikre sig imod ved at få en stiksikker vest. I dag bliver stiksikker veste produceret på mange forskellige måder, den billigste form for en stiksikker vest er dog ved at vælge en, som ikke er lavet af fibre. Fibre stiksikker veste kan være meget dyre, i og med at prisen og mængden på materialet vil være den samme, som hvis det var en skudsikker vest man skulle lave. Derfor bliver mange stiksikker veste idag lavet af en form for plastic, og aluminium. Dette er også en rigtig god måde at lave en stiksikker vest på, da den derved vil blive billig, samt materialerne vil ikke blive for gamle, med mindre man lader sin stiksikre vest ligge i flere årtier.
Protectiongroup.dk har fået produceret nogle stiksikker veste, som er lavet af polycarbonat og en stålplade midt på vesten, de er fleksible og kan yde beskyttelse fra stort set alle knive, syle og kanyler. Derfor kan den bruges indenfor mange forskellige fag. Dette er en god investering, da prisen kun er på 1499, og dette fåes ikke billigere andre steder. Det er en billig foranstaltning, der kan redde ens liv.

Derudover har de også skudsikker veste. En skudsikker vest kan, som dens navn siger, beskytte imod skud. Protection Group Danmark har en skudsikker vest lavet af Kevlar, med et beskyttelsesniveau på NIJ IIIA. Dette sikrer at den kan beskytte imod alle de håndvåben man vil kunne se i Danmark. Ydermere beskytter den også imod knive, dog ikke på samme niveau som en stiksikker vest vil kunne gøre det. Derfor skal man gøre op med sig selv, hvad har jeg mest brug for?

Hvilket miljø færdes du i? Hvilke trusler vil du mene der er chance for, at blive udsat for? Dette er nogle meget vigtige punkter at gøre op med sig selv. Hvis man eksempelvis er fængselsbetjent, så vil der ikke være den store ide i, at have en skudsikker vest, da de ansatte på ingen måde vil kunne få fat i en pistol. Derimod vil man kunne blive udsat for hjemmelavede knive, icepicks, som er lavet til at forvolde stor skade. Dette kan man en stiksikker vest nemt afvise.

Derudover findes der mange useriøse sælgere, så vær opmærksom på hvem du køber din vest af.