Skæl eller tør og irriteret hovedbund

Fjern skæl og tør/irriteret hovedbund – uden fare for bivirkninger.

Rigtig mange døjer med skæl, eller med tør eller irriteret hovedbund. Der er mange forskellige løsninger på markedet, men en af de mest anvendte løsninger i Sverige er også den mest milde løsning.

Med Daxxín hårplejeprodukter får du adgang til en serie med shampoo og balsam, som er særligt effektive ved skæl og tør/irriteret hovedbund.

Skæl

Ca. 30% af danskerne har på et eller andet tidspunkt i livet oplevet at få skæl. Heldigvis findes der effektive løsninger, som kan hjælpe mod skæl.

Tør/irriteret hovedbund

Endnu flere end 30% af danskerne døjer med tør eller irriteret/kløende hovedbund. Her findes der også mange løsninger, som kan hjælpe mod den irriterede hovedbund.

Løsning

Nu findes der en løsning, som hjælper mod skæl, samt tør og irriteret hovedbund. En shampoo løsning der er så mild at den kan bruges dagligt uden bivirkninger som, tørt hår, ildelugtende hår, hårtab etc.

I 2017 var Daxxín Skælshampoo den mest apotekssolgte skælshampoo i Sverige. Dette på blot 6 år, og i dag er der også flere og flere fagfolk herhjemme anbefaler Daxxín if. med skæl samt tør/irriteret hovedbund, og det er ikke uden grund.

Daxxín Hårplejeprodukter har mange fordele, og Daxxín Anti-Skæl shampoo uden parfume er en triple-virkende shampoo, som har fået den grønne kolbe på Kemiluppen.

  • Fjerne skæl
  • Lindre tør/irriteret hovedbund
  • Kan bruges dagligt uden bivirkninger.

Når du anvender Daxxín Shampoo er det vigtigt at du:

  1. Ryst flasken godt før brug.
  2. Sikre at håret og hovedbunde er skummet godt ind.
  3. Lader shampooen sidde i ca. 3 minutter.
  4. Skyller shampoo nænsomt ud af håret.

Behandlingen gentages dagligt indtil du ser et resultat, og herefter kan man eventuelt langsomt reducerer anvendelsen af Daxxín. Husk dog at Daxxín er så mild at den kan bruges dagligt som almindelig shampoo.

Det aktive stof i Daxxín er Piroctone Olamine og Daxxín hårplejeprodukter findes på apoteket samt på udvalgte sundhedsorienterede webshops som f.eks. OnlineShoppen365.