Skal man tælle kalorier for at tabe sig

Du har sikkert hørt om at man skal tælle kalorier for at tabe sig, dette kan også være en god ide hvis du er i tvivl om hvor mange du indtager, men efterhånden som du har talt kalorier i 3-5 uger så har du et rigtig godt indtryk af hvor mange kalorier der er i forskellige ting og derfor så kan du sikkert også nemmere regne ud hvor mange kalorier du indtage.

Der findes både sunde slankekure og usunde. Den sunde er at spise nogenlunde normalt blot hvor du udskifter de usunde madvarer med sunde madvare for at på den måde sænke dit kalorie indtag. Samtidig med dette så dyrker du også motion så du forbrænder kalorier for på din måde at  kunne tabe sig nemmere.

Når du kombinere disse to ting så vil du også have muligheden for at kunne tabe dig på en sund og effektiv måde.

Den usunde måde som mange bruger er ikke at spise ret meget, det gør kroppen på mange måder ikke for nok næring til dine muskler, og vitaminer. Når man ikke for nok vitamier og fedtsyrer og proteiner så vil man stille og roligt begynde at nedbryde sig selv og dette er ikke ret sundt så dette skal man undgå derfor skal man spise sundt og dyrke motion. Sådan opnår du den bedste slankekur og mange flere personer vil gennemføre disse slankekurer.