Spar penge ved at købe på nettet

Du kan spare penge ved at købe din mobil på nettet, fx så betaler du meget sjældent oprettelsesgebyr og det kan være en fordel da du allerede har sparet 100kr. Hvis du skal have en billig mobil uden abonnement, så skal du tænke på at det den kan være behandlet lidt dårligt, så derfor er det en god ide at tjekke den ordentligt.

Ting der er gode at tjekke ved den er om den er ridset, du skal tjekke om skærmen er ridset det kan nemlig være et godt tegn på hvordan den er behandlet, hvis den er ridset på bagsiden er det også en god indikation om hvordan den er behandlet. Hvis tasterne er meget hårde at trykke på kan det også være et signal du når du skal vælge.

Hvis du ikke har prøvet at købe en brugt telefon endnu så bør du overveje at finde det billigste mobilabonnement. Du kan samtidig også finde nogle gode tilbud online på billige mobiler uden abonnement. Hvis du går rigtig meget op i tilbud så skal du kigge alle sider på nettet igennem. Der er nogle gange hvor et selvskab har et kampagne tilbud, på en gratis mobil og et meget godt abonnement.