Top 5 – Mest populære Casio Edifice ure til mænd

I dag tager jeg et kig på fem af de mest populære Casio Edifice ure til mænd. Casio Edifice´s samling af ure er inspireret af motorsport og de er herkuliske i deres udformning. Du vil opdage, at mange af dem er overdimensioneret og de giver dig en sej chunky følelse. Jeg anser Edifice kollektionen til at være ure til en meget overkommelig pris. Min personlige favorit i dagens liste er faktisk som nummer 2, så sørg for tjekke dette ud.

Casio Edifice EFR-549D-1A8VUEF

1. Casio Edifice EFR-549D-1A8VUEF

I nummer et har vi Casio Edifice EFR-549D-1A8VUEF som har stopurs funktion, ridsefri hårdt mineral glas og det kan klare en vandmodstand ned til 100 meter. Jeg kan virkelig godt lide udformningen af skiven med de røde detaljer på viserne. Et godt robust, slidstærk og elegant ur til pengene, hvis du spørger mig. Du kan finde uret her.
Casio Edifice ECB-500-1AER

2. Casio Edifice ECB-500D-1AER

Her får du uret, til verdensmanden, min egen favorit Casio Edifice ECB-500D-1AER, der bl.a. har world timer funktion, som kan vise hvad tiden er i storbyerne og super illuminator, der ved et tryk gør displayet klart belyst i en smart farve. Uret har desuden bluetooth 4.0 og kan forbindes til din smartphone. Et ur, der med sikkerhed kan mere end sidemandens. Du finder uret her.
Casio Edifice EFR-549D-1A2VUEF

3. Casio Edifice EFR-549D-1A2VUEF

Som nummer 3 har vi Casio Edifice EFR-549D-1A2VUEF, der har op til 12 timers stopurs funktion, ridsefri hårdt mineral glas, samt kan det klare en vandmodstand ned til 100 meter og har 5 års batteritid på ét batteri. Urets design er virkeligt lækkert, og dets Neo-display giver dig cool lys i mørket til langt ud på natten.
Casio Edifice EFR-550D-7AVUEF

4. Casio Edifice EFR-550D-7AVUEF

Her får du et virkeligt stilfuldt ur med flotte detaljer i guld/orange, solidt rustfrit stål chassis. Uret har bl.a. op til 24 timers stopurs funktion ned til 1/20 af et sekund, så skal du på løbebanen, så har du her uret. Uret har også Neo-Display, der få urskiven til at lyse i mørket. Glasset består af ridsefri hårdt mineral glas, samt kan uret klare en vandmodstand ned til 100 meter eller 10 bar.
Casio Edifice ERA-500L-1AER

5.Casio Edifice ERA-500L-1AER

Er du mere til læderrem end til den solide stål rem, da er Casio Edifice ERA-500L-1AER uret for dig. Uret er både digitalt og analog, og hvis du er i tvivl om temperaturen på terrassen er til en corona, da har uret temperatur måler indbygget, samt stopur helt ned til 1/100 af et sekund.

 

Håber denne Casio Edifice Guide har givet dig et bedre indblik i serien. Hvis du vil vide mere om specifikationer på Casio Edifice, da kan du besøge Casio´s hjemmeside, hvor alle yderligere detaljer står.