Træn appelsinhuden væk med 15 minutters træning om ugen

Det lyder næsten for godt til at være sandt. At man skulle kunne træne sin appelsinhud væk med kun 15 minutters træning om ugen! Du har sikkert hørt sætninger ligesom denne mange gange før. Du har måske endda prøvet nogle af alle de nemme tricks der bliver snakket om. Der findes et væld af fiduser. Rigtigt mange giver et misvisende billede af hvordan man taber sig. Det behøver slet ikke være så svært som det lyder.

Der er dog stadig en indsats, som skal gøres. Med kun 15 minutters træning om ugen kan man altså godt træne sin appelsinhud på armene væk. Du har måske prøvet at købe slankepiller eller gå til slankedoktoren. Det kan være du har prøvet at læse bøger om sund kost. Måske har du løbetrænet i en længere periode. Måske har du endda prøvet at gå til holdtræning i det lokale fitnesscenter, hvor en overtrænet og flot udseende instruktør sidder og råber af dig, mens du træder i pedalerne. Og du har stadig den grimme appelsinhud, selvom du har trænet langt over 15 minutter om ugen.

Der er grundlæggende to problemer med de fleste guider til vægttab

Det første problem er de guides, der prøver på at bilde dig ind at du slet ikke behøver gøre noget, vægttabet kommer nærmest af sig selv. Et eksempel på dette kunne være slankepiller. Slankepiller prøver på at bilde dig ind at du bare skal spise deres piller, og derudover kan spise og leve som du plejer. Det er selvfølgelig klart at det ikke virker, hvis du bare ligger på sofaen og spiser chips og slankepiller. Hvis man gerne vil have sin appelsinhud væk, kan man faktisk nøjes med 15 minutters træning om ugen. Det er bare vigtigt at man gør det på den rigtige måde.

For det første er appelsinhud et fænomen man ikke behøver være specielt overvægtig for at lide af. Specielt hos personer, der har oplevet et hurtigt og effektivt vægttab kan appelsinhud blive et stort problem efterfølgende. Simpelthen fordi en krop og hud har svært ved at tilpasse sig den mindre masse man har fået. Appelsin kan dog også være et stort problem for overvægtige. For at slippe af med din appelsinhud er man nødt til at træne og stramme huden ud. Dette kan gøres med 15 minutters træning om ugen. Disse 15 minutter sikrer dog kun at du får strammet din appelsinhud ud. Det sikrer dig ikke et kæmpe stort vægttab, med mindre du gøre nogle få ting ekstra, som der vil sikre dig vægttabet.

Et andet grundlæggende problem som rigtigt mange hurtige og smarte guides til at tabe sig, er at de kun fokuserer på kost. Hvis man kun er fokuserer på sin kost slipper man ikke af min sin appelsinhud, og man kan heller ikke regne med et vedvarende og sundt vægttab. Det er også derfor denne artikel hedder: ”Træn appelsinhuden væk med 15 minutters træning om ugen”. Man er nemlig nødt til at træne for at slippe af med appelsinhuden i en fart. Den klart mest effektive træning til dette er styrketræning. Af samme grund er det rigtigt svært at slippe af med appelsinhuden på sine overarme ved at spinne tre gange om ugen. Det er faktisk spild af tid. Generelt er cardio træning og forskellige cardio programmer ikke særligt effektive til at træne din appelsinhud væk. Man kan nemt komme til at træne 5 effektive timer om ugen, uden at det hjælper noget. Hvis man vil træne appelsinhuden væk med 15 minutters træning om ugen, er styrke den eneste rigtige vej at gå.

Træn appelsinhuden væk med 15 minutters træning om ugen ved at styrketræne

Det er vigtigt at bruge de rigtige redskaber hvis man gerne vil slippe af med sin appelsinhud med kun 15 minutters træning om ugen. Jeg er mest tilhænger af et simpelt, men effektivt træningsprogram. Hvor med kun 5 minutters aktiv træning, få rigtigt meget ud af det.
Her er et af mine favorit træningsprogrammer, som er beregnet til begyndere og øvede. Det tager mellem 45 og 60 minutter fra man starter til man er færdig. Den effektive træningstid er dog kun 5 minutter, da man ikke er i gang med selve øvelsen i særligt lang tid, det meste af tiden går med pauser imellem de forskellige sæt.

Bænkpres: 5 sæt af 5 gentagelser
Squats: 5 sæt af 5 gentagelser
Pull-ups: 5 sæt af 5 gentagelser
Planken: 5 sæt af 30 sekunder

Med denne simple træning behøver du kun træne 2-3 gange om ugen for at kunne træne appelsinhuden væk med 15 minutters træning.