Wallstickers til børn – hvad er det?

Børne wallstickers er klistermærker til børneværelset. De findes i mange forskellige udformninger og kan have forskellige anvendelsesmetoder – læs mere her.

Skal det være lyserødt, lyseblåt, lilla, gul eller en helt femte farve? Det er de tanker rigtig mange nybagte forældre står med, når de skal til at indrette deres lille guldklumps nye børneværelse. Der er ikke noget at sige til, at der er mange forældre, der er i tvivl når de skal til at indrette værelset, da der en en hel del ting der skal tages højde for. Noget af det første er selvfølgelig farven til væggene, hvilket er oplagt at de bliver i røde nuancer, hvis det er en pige og i blå nuancer, hvis det er en lille dreng som man har fået. Dernæst skal der investeres i møbler og tilbehør til værelset i form af seng, kommoder, puslebord, stole, opbevarings kasser, gulvtæpper, lamper, gardiner og børne wallstickers er blot et lille udkast af de ting, der skal handles ind, inden man har sig et nyt og fuldendt børneværelse.

Gør værelset anderledes og sjovt med wallstickers

Noget forholdsvis nyt på markedet til børneværelset er wallstickers også kaldet for stickers eller wallies eller på dansk: klistermærker til børneværelset. Med disse er der virkelig mulighed for at indrette et anderledes og unikt værelse til børnene. Klistermærkerne fås i rigtig mange forskellige former og stilarter og kan variere lige fra nogle der er beregnet til væggene og over til gulv stickers – hvor de så ikke længere er ”wall”-stickers 😉

Hvad kan wallstickers til børn bruges til?

Med nogle få søgninger på internettet kan man hurtigt se, at der findes wallstickers i alle afskygninger! Der findes wallstickers der ligner dyr, wallstickers der kan bruges til at måle barnets højde, stickers til gulvet så man kan bruge det til en hinke bane samt mange mange andre. En god idé ville være at søge lidt på nettet inden man tager ud i butikken og køber nogle eller køber dem online, da udbuddet er rigtig stort.