3 metoder til at spare penge på køb af trampolin

Engang var det meget usædvanligt at have en trampolin derhjemme og det var ofte kun i de danske sommerlande eller på omrejsende tivolier at man oplevede trampoliner til fri afbenyttelse. Ellers har de primært været forbeholdt folk der har dyret det som en sportsgren.

Men det er ikke længere tilfældet og der er i dag mange muligheder for at finde trampoliner billigt i rigtig mange butikker rundt om i landet. Nedenfor vil du se tre metoder til at spare penge når du handler trampolin til at have stående hjemme i haven.

Køb online

Du har sikkert hørt dette råd før, men det er utroligt hvad man kan finde online. Mange webbutikker sælger trampoliner billigt når man sammenligner med hvad prisen er hvis man vælger at handle i almindelige fysiske butikker. En af grundene er naturligvis, at en onlinebutiks omkostninger er væsentligt lavere end en almindelig butiks og derfor kan de sælge trampolinerne til en billigere pris og stadig tjene på det.

Vent på tilbud

En anden oplagt mulighed er, at vente på at der er butikker der holder udsalg. Det gælder både for butikker online og de fysiske butikker. To til tre gange om året er der gerne udsalg i butikker der har brug for at rydde op i sæsonens varer for at gøre plads til nye og kan du vente på det, så er der mange penge at spare ved kun at handle når der er udsalg. Har du set dig varm på et helt bestemt produkt så kan det naturligvis være et problem da det ikke er sikkert, at netop dette produkt kommer på tilbud, men det er stadig værd at vente på. Den bliver i hvert fald ikke dyrere af at vente lidt.

Køb brugt

Alternativet til at købe en trampolin fra ny er, at købe den brugt. Over de sidste 10 år har mange familier anskaffet sig trampoliner til haven, men for mange har det været en dyr investering som børnene aldrig rigtigt har fået leget med. Alternativt er de måske blevet for store til at lege med den nu og familien vil derfor bare gerne sælge den.

En brugt trampolin behøver ikke at være slidt eller ødelagt på nogen måde, men vil ofte kunne erhverves for under halvdelen af nyprisen (afhængigt af alderen). Den er selvfølgelig ikke nu, men så længe den ikke fejler noget og prisen er rigtig, så er det en oplagt mulighed til at spare en god del penge.