Arkitekttegnede sommerhuse fra Møn

Simple og funktionelle sommerhuse, hvor alle kvadratmeter er udnyttet til fulde

Der findes ikke noget bedre, end at have hele familien samlet rundt om pejsen i sommerhuset. Bare nyde hinandens selskab omringet af noget af Danmarks flotteste natur. Det er kvalitetstid. Det er stilheden fra den vilde natur, der omringer jer. Det er et afbræk fra en hektisk hverdag, hvor man ikke har ordentlig tid til hinanden. Det er jeres andet hjem. Det er hygge.

Hos Mønhuset bygger vi sommerhuse, der skaber minder. Vi skaber rammerne for den lykkeligste tid med dine nærmeste. Vi tror på, at sammenspillet mellem mennesket og naturen er essentiel for et godt liv. Derfor bygger vi arkitekttegnede sommerhuse, hvor både mennesker og naturen går op i en højere enhed.

Sæt et personlig præg på dit sommerhus
Med et arkitekttegnede sommerhus har I mulighed for at sætte jeres personlige præg på huset og sammensætte jeres drømme sommerhus af forskellige standardmoduler. Vi tegner forskellige typer af længehuse, vinkelhuse og gårdhuse. Uanset hvilke moduler I vælger, vil I opleve, at I får et helt unikt arkitekttegnede sommerhus, designet specielt til jeres familie.

Når du skal have bygget et sommerhus, er det vigtigt at have gjort sig nogle overvejelser. Skal sommerhuset være stort nok til at have overnattende gæster? Hvilke forventninger har I til det færdige resultatet? Og hvor meget plads har I egentlig brug for? De fleste ønsker et sommerhus, der emmer af afslapning og hygge. Tænk over, hvilke krav I har til jeres sommerhus inden byggearbejdet begynder.

Kvalitet, kerneværdier og klassisk design
Hos Mønhuset er vi eksperter i at bygge sommerhuse, der udnytter enhver kvadratmeter. Vores forskellige modeller indebærer bl.a. Længehuset, der er det klassiske design hos Mønhuset. Længehuset består af et passivt og et aktivt opholdsområde bundet sammen af en mellemgang. Har du brug for en større model, kan du passede tage et kig på vores Gårdhus. Gårdhuset er vores største sommerhus, hvorfor du har mulighed for at samle hele familien i op til tre soveværelser. Sidst, men ikke mindst, finder I Vinkelhuset. Vinkelhuset er det perfekte sommerhus til jer, der ønsker større værelser og mulighed for et større opholdsareal. Uanset hvilken model I vælger, garanterer vi sublim kvalitet.

Når vi bygger arkitekttegnede sommerhuse har vi stor fokus på naturen omkring os. Vi tror på, at naturen er et af de vigtigste redskaber vi har i en travl verden. Når vi har et nyt sommerhus på tegnebrættet, sørger vi derfor altid for, at naturen er inkorporeret. Derfor bygger vi også i naturlige materialer som træ. Vores arkitekttegnede træhuse er en klassiker i særklasse, der altid oser af hygge og afslapning.