Billig Gulvafslibning og Gulvbehandling Efter ønske

Billig gulvafslibning og høj kvalitets gulvarbejde tilbydes alle boliger i Hørsholm og Kokkedal. Vi er din lokale gulvmand og gulvfirma i Nivå. Når vi laver gulve i Kokkedal eller Hørsholm anstrenger vi os altid til det yderste. Det er naturligvis vigtig for os at vise det ypperligste af vores håndværk og vise at vi er rigtig dygtige. Billig gulvafslibning er i dette tilfælde ikke ensbetydende med dårlig kvalitet, men dermed et bevis på, at vi ikke tager mere end højest nødvendigt for at hjælpe vore kunder.

Hvorfor billig gulvafslibning?

Det har altid været vores intention, at alle skal kunne have råd til at få opfrisket deres gulve, uanset pengepungens størrelse. Dette har gjort, at vore kunder har tillid til os som gulvfirma, og er sikre på at de får billig gulvafslibning priser i Vedbæk, Nivå og andre steder op ad Kysten. Her ved man at den gode gulvservice følges op af kvalitets gulvarbejde og særdeles fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Gør-det-selv gulvafslibning og gulvsliber leje?

Hos os hjælper vi alle gør-det-selv gulvfolk som vover at begive sig ud i ‘hjemmegjort’ gulvarbejde. Ved leje af maskine til gulvafslibning kan du hurtigt og let komme igang. Leje af gulvslibemaskine er billig rigtig mange steder, herunder i større farvehandlere og byggemarkeder som

  • Silvan
  • Bauhaus
  • XL-Byg
  • Stark

og i større tæppeforretninger og hos gulvfirmaer. Vi udlejer gulvslibemaskiner i sæt bestående af 5 forskellige maskiner. Dette er nødvendigt for at kunne afslibe et trægulv håndværksmæssigt korrekt:

  • Kantsliber
  • Valsesliber
  • Hjørnesliber
  • Rondelsliber
  • Industristøvsuger

Et sæt kan lejes for en weekend og må selv hentes på vores adresse. Det er en populær løsning med forholdsvis lang ventetid. Vi benytter kun professionelle gulvslibere og ikke de normale udlejningsmodeller. Endvidere tilbyder vi også gulvrådgivning og gulvvejledning for alle gør-det-selv folk. Det er ofte kendetegnende, at der ikke følger særlig god instruktion med udlejning af gulvslibemaskiner og gulvsliber leje, og derfor kan det være en kærkommen ting at kunne ringe til os 24/7. Enhver henvendelse til os er gratis og helt uforpligtende.

Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Hvad er hvad og hvorfor benyttes afslibning og afhøvling af trægulve i flæng. Trods det er der faktisk stor forskel på de to processer. For processer er det, til fjernelse af den gamle overflade på trægulve. Med en gulvafslibning benyttes slibepapir, såkaldt ‘sandpapir’, til at fjerne gulvoverfladen. Dette sandpapir spændes fast på en gulvsliber eller gulvslibemaskine, som ved igangsættelse for en valse til at rotere og dermed afslibe træet. Der udføres 4 – 5 forskellige afslibninger hvor der startes med en grovkornet sandpapir som gradvist bliver finere. Der benyttes den helt fine sandpapir til sidst for at opnå den rette finish.

Male først eller afslibe først?

Dette spørgsmål får vi ofte, hvor kunder skal afslibe boligens vægge og lofter. Vi tilråder at male først, idet eventuelle malerpletter på gulvet vil blive fjernet ved vores hjælp. I modsat fald skal der lige dækkes godt af. Støv og støvfri gulvafslibning findes ikke, men med de moderne gulvslibemaskiner og ny teknologi, opfanges langt det meste.