Billig gulvafslibning – valget er dit

Billig gulvafslibning og gulvbehandling med lak, lud, sæbe og voks udføres i Klampenborg. Alle former for trægulve for nyt liv ved vores hjælp. Vi er ikke geografisk bundet og dækker hele området fra Skodsborg og Vedbæk til Rungsted Kyst.

Få billig gulvafslibning i Charlottenlund

Når et trægulv skal friskes op er det en stor fordel at anvende en dygtig og professionel gulvmand med mange års erfaring med gulve. Vi kan hjælpe dig med et hvilket som helst gulv du måtte have, herunder massive trægulve, parket eller lamelgulve. Vi kan også tilbyde gulvmontering og gulvlægning til rigtig billig gulvlægger priser samt billig gulvafslibning.

Tilbud på gulv og Fyns gulvafhøvling

Gulvafhøvling på Fyn udføres i Nyborg, Svendborg, Odense og alle andre steder på øen. Gulvplanker og parketgulve der får helt nyt liv med Junckers gulvlak, hvid gulvlak eller måske hvid olie. Men uanset hvad du vælger så er gulvafslibning og lakering pris et anliggende for os hvor du ikke bliver snydt. God gulvservice, tilbud på trægulve, lakeret gulv og meget mere er en del af vores kendte service. Det er vigtig for os at yde en god gulvrådgivning, gulvvejledning og ikke mindste gulvinspiration. Så du som kunde føler dig bedst muligt rustet til de udfordringer som trægulvet vil få. Ved at benytte os til din næste gulvopgave får du udført billig gulvafslibning i høj kvalitet. En afslibning som er til at betale uden at det koster en bondegård.

Billig gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Trægulv og ludbehandlede gulve er populært nu om dage. Du vælger selv hvilken gulvbehandling dit trægulv skal have med kyndig vejledning fra os. Skal det være:

  • Hvid olie
  • Hvid lak
  • Hvid lud
  • Lud
  • Lak
  • Olie
  • Voks
  • Sæbe

eller måske noget helt andet, så giv os et kald.  Alt gulvarbejde udføres til fornuftige priser hvor billig gulvafslibning er meget attraktivt. Vi er måske ikke de billigste indenfor branchen, men priserne kan matche de fleste.

Støv og støvfri gulvafslibning?

Hvor meget støver en gulvafslibning? Støv er heldigvis ikke et problem ved afslibning af trægulve. Ny teknologi har gjort, at gulvslibemaskinernes støvsugere er meget kraftige. En smule luftbåren støv kan ikke undgås, men det er meget lidt.

Male først eller afslibe gulvet først?

Der er intet normalt når det handler om rækkefølgen i at afslibe og male trægulve. Men de fleste kunder vælger almindeligvis at få gulvene afslebet som det sidste, idet støv ikke er noget problem. Ved at male vægge og lofter først, vil eventuelle malerpletter på gulvet blive fjernet når et store gulvsliber afsliber træet. I modsat fald skal man lige dække gulvet godt af.

Leje af gulvsliber samt udlejning af gulvslibemaskine

Ønsker du en rigtig billig gulvafslibning? så har vi opskriften her. Ved leje af maskine til afslibning kan du udføre gulvarbejdet som gør-det-selv mand. ‘Hjemmegjort’ afslibning er populært som aldrig før og kan ikke gøres billigere, dette uanset om du bor i Klampenborg, Vedbæk, Skodsborg eller Charlottenlund.