City Service – Skinnende rengøring

Ønsker du det reneste hjem i København, eller måske den mest skinnende virksomhed på Frederiksberg? Den klarer City Service. Vi er et pålideligt rengøringsfirma, der ikke kun dukker op med kost og spand, når du har behov herfor. Vores arbejde beror på en faglig viden om, hvilke midler og teknologier, der er bedst, når der skal være renest.

Vi arbejder primært i hovedstadsområdet og tilbyder:

–          Erhvervsrengøring (butikker, klinikker, banker og andre virksomheder)

–          Privat rengøring

–          Udlejning af rengøringspersonale

Med City Service som samarbejdspartner kan du være sikker på, at dit hjem bliver gjort rent til aftalt tid.

Grundighed er vores speciale

Rengøring er ikke bare rengøring. Vores rengøringsassistenter er dygtige og går grundigt til værks. De kan blandt andet løse følgende opgavetyper:

–          Rengøring af aftalte arealer

–          Opvask

–          Strygning

–          Andre forefaldende opgaver

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, om vi løser netop din opgave. Chancen er stor. For vi er en alsidig virksomhed, der også løser diverse former for transport og handyman-opgaver.

Business to business

Vikarrengøring kan være vejen frem. Mangler din rengøringsvirksomhed vikarer, står City Service altid klar til at leje kompetent mandskab ud. Udover at skure og skrubbe og hjælpe med rengøring generelt er vores vikarer også i stand til at hakke eller snitte grøntsager samt anrette en simpel saltbuffet, hvis I måtte have brug for dette.

Vi ser frem til at hjælpe din virksomhed, når I mangler vikarer. Læs mere om erhvervsrengøring på vores hjemmeside.

Faste aftaler?

City Service tilbyder faste aftaler, så I ikke skal tænke på, hvornår og hvordan der næste gang bliver gjort rent – dette gælder både for privatpersoner og i erhvervsregi. Vi kommer, når det passer jer og forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

Vi er ikke bange for at tage fat og kommer rundt i alle hjørner og på alle flader. Et rent miljø er nemlig vigtigt for indeklimaet, og indeklimaet er vigtigt for arbejde, dit personale skal udfører i virksomheden.

Kontakt os for rengøring i København

Skal gulvtæpperne bankes, skal nullermændene i hjørnerne fjernes, eller har du brug for hjælp til endnu mere specifikke opgaver, så ring til City Service på tlf. 25 13 25 30. Her står vi klar til at besvare dine spørgsmål.

Vi er klar til at varetage din opgave.