Danske designklassikere er verdenskendte

Kært barn har mange navne.

Og nøjagtig det samme gør sig gældende, når det kommer til at vælge én dansk møbeldesigner, som har sat sit præg på verden. Her er simpelthen for mange at vælge mellem. Lad os starte med at tage Arne Jacobsen. Et ikon i branchen, som gennem tiden har bidraget med et hav af forskellige, fantastiske møbler – herunder hans verdenskendte Ægget, som er en fantastisk stol med både funktionel kvalitet og æstetisk design i absolut særklasse. Læg dertil mange andre stole, som han også har lavet. Det tæller fx de populære spisebordsstole, som hedder 7´er-stole. Og der er også andre – fx Svanen.

Hvis du selv har møbelklassikere i din indretning, er du – udover at være heldig – naturligvis også opmærksom på, at de holder sig godt. Det er jo en dyr fornøjelse, hvis du skal ud og købe nye. Disse danske designklassikere er jo ikke just kendt for at være billige; netop fordi deres kvalitet er så høj. Og det er netop derfor, at rigtig mange vælger enten at købe nogle designmøbler, som er brugte, eller vælger at få deres nuværende møbler renoveret frem for at købe helt nye. At få dem renoveret eller købe brugt viser sig nemlig at være væsentligt billigere, end hvis du skal ud og købe fabriksnye designmøbler.

 

Mange eksperter i møbelklassikere

Eftersom du helt sikkert er meget glad for dine designmøbler, er det vigtigt, at de lander i de helt rigtige hænder, hvis der skal foretages ændringer på dem. Og her findes der heldigvis en række eksperter, som kan være dig behjælpelig. Èn af dem er fx Møbelpolstren, som er eksperter i at renovere danske designklassikere, og de specialiserer sig også i køb og salg af netop disse designmøbler. Sammenlagt har de mere end tyve års erfaring, når det kommer til at behandle, renovere og købe og sælge danske møbelklassikere. Og du kan derfor være sikker på, at dine højtelskede møbler er i gode, trygge hænder, når du overlader den til dem.

Der findes naturligvis også en række andre eksperter, som du kan vælge at gå til. Og måske findes der også nogle tæt på dig, så du slipper for at skulle køre så langt for at købe eller sælge designmøbler eller få dine nuværende renoveret.

Et brugt møbel kan efter en solid renovering ende med at se ud som ny. Her kan du få et helt nyt læderbetræk på, så læderet igen ser helt frisk og nyt ud. Det er bare med at komme i gang med at bidrage til din boligindretning med de mest fantastiske designklassikere.