Din murer i Silkeborg

Har du brug for en murer med flair for detaljer?
Så er du kommet til det rette sted. Der findes mange murerfirmaer i hele landet, men søger du en dygtig og kompetent murer i Silkeborg-område, bør du bruge 5 min. og læse videre her.

Murermester Michael Godskesen er et mindre murerfirma, beliggende i Kjellerup nær Silkeborg. Vi udfører murerarbejde i sublim kvalitet, med detalje for øje – bestemt af kunden.

Æstetisk sans af kompetent murer

Murerfirma ejet af murermester Michael Godskesen har kun dygtige murere ansatte, som udfører alle former for murerarbejde – indendørs som udendørs.
Udover arbejdet med at murer, bore, save og hamre – kan vi også isolere, så du som kunde får løst dit projekt, helt til ende.

Badeværelset er et vigtigt rum

Badeværelset er et af de vigtigste rum i huset – og med god grund.
Forkæl dig selv med et lækkert, varmt bad efter en lang arbejdsdag. Badeværelset bliver hurtigt dit tilflugtssted, hvor du kan låse døren og få din halve time for dig selv.

Vi skaber dit og din families ideelle badeværelse, og vores murer i Silkeborg kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på murerarbejdet, og ser hvad der skal til for at skabe drømmebadeværelset.

Vores murer gør din drøm til virkelig

Som din professionelle murer, kan vi påtage os opgaven og gøre din drøm om det ideelle badeværelse – til virkelighed. Med en grundig dialog med dig, uanset om det er en unik løsning, som skal sættes op – så kan vi hjælpe dig, og komme med god råd og inspiration.

Vores murerfirma i Silkeborg har kendskab til mange materialer, og rådgiver gerne om det praktiske – lige fra valg af materiale til byggemetoder m.m.

Murerarbejde der kommer dig til gode

Når vi står for arbejdet, sørger vi for at arbejdet bliver udført med øje for detaljen, og at der bliver leveret et solidt stykke arbejde. Der er ikke noget ved at betale mange penge, for et murerarbejde som ikke lever op til forventningerne.

Hos murermester Michael Godskesen får du ingen “hovsa”-løsninger eller negative oplysninger, men derimod opfyldt dine forventninger, om et grundigt og håndværksmæssigt flot stykke arbejde.

Din murer i Silkeborg

Ønsker du at vide mere om, hvad Murermester Michael Godskesen kan tilbyde dig, så kontakt os på tlf.: 41 67 86 68. Vi står klar til at rådgive og levere de bedste løsninger, til en fair og konkurrencedygtig pris.

Så hold dig ikke tilbage med din opgave. Vi er din garanti for et godt stykke håndværk, du kan glæde dig over mange år frem.