Din tømrer i Horsens

Har du brug for en tømrer med flair for detaljer?

Så er du kommet til det rette sted. Der findes mange tømrer- og snedkerfirmaer i hele landet, men søger du en dygtig og kompetent tømrer i Horsens-område, bør du bruge 5 min. og læse videre her. T H Byg er et mindre tømrerfirma, beliggende i Rask Mølle nær Horsens. Vi udfører tømrerarbejde i sublim kvalitet, med detalje for øje – bestemt af kunden.

Æstetisk sans af kompetente tømrer

Tømrerfirma T H Byg har kun dygtige tømrere ansatte, som udfører alle former for tømrerarbejde – indendørs som udendørs. Udover arbejdet med at måle, bore, save og hamre – kan vi også snedkerere, så du som kunde får løst dit projekt, helt til ende.

Køkkenet er samlingssted for familien

Køkkenet er gennem de seneste årtier, blevet et centralt rum for familien – og med god grund.
Mange familier bruger tid på at lave mad sammen, spise, lave lektier sammen med børnene – og det er derfor vigtigt, at køkkenet er designet efter kundens ønske.

Som din professionelle tømrer, kan vi påtage os opgaven og gøre din drøm om det ideelle køkken – til virkelighed. Med en grundig dialog med dig, uanset om det er IKEA-køkken, som skal sættes op – så kan vi sætte det op.

Vi skaber dit og din families ideele drømmekøkken, og vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på tømrerarbejdet, og ser hvad der skal til for at skabe drømmekøkkenet. Vores tømrerfirma har kendskab til mange materialer, og rådgiver gerne om det praktiske – lige fra valg af træsorter til byggemetoder m.m.

Snedker- og Tømrerarbejde der kommer dig til gode

Når vi står for arbejdet, sørger vi for at arbejdet bliver udført med øje for detaljen, og at der bliver leveret et solidt stykke arbejde. Der er ikke noget ved at betale mange penge, for et tømrerarbejde som ikke lever op til forventningerne. Hos T H Byg får du ingen “hovsa”-løsninger eller negative oplysninger, men derimod opfyldt dine forventninger, om et grundigt og håndværksmæssigt flot stykke arbejde.

Din tømrer i Horsens

Ønsker du at vide mere om, hvad T H Byg kan tilbyde dig, så kontakt os på tlf. : 28 59 43 49. Vi står klar til at rådgive og levere de bedste løsninger, til en fair og konkurrencedygtig pris.