Dygtig boligadvokat? Sådan sparer du op til 15%

Påtænker du at sælge eller købe bolig så kan det ofte være en god idé, at du sikrer dig med en troværdig boligadvokat i dit område. Ejendomsmæglere har som de fleste ved ikke den bedste anseelse og det er ofte ikke helt ufortjent. Mange mennesker har gennem tiden været misfornøjede med mægleren ved køb af fast ejendom. Heldigvis har du mulighed for at klage til Klagenævnet for Ejendomsmæglere, der er et uafhængigt nævn, som behandler klager fra kunder over ejendomsmæglere.

I 2015 modtog organet samlet 156 klager, og 77 klagere fik medhold i deres sag. Det er derfor en god idé at klage, hvis man er utilfreds med den købsproces man har været igennem. Utilfredshed med sagsbehandlingen topper statistikken i 2015 og både annoncering og håndtering af køber/sælger relationen findes i denne gruppe.

At der klages over forløbet af et boligsalg er ikke overraskende. Pålidelig køberrådgivning er basal i enhver bolighandel. Den bedste køberrådgivning får man fra erfarne boligadvokater, som er vant til at håndtere disse emner.

Få hjælp til boligsagen fra en boligadvokat

Det er f.ex. en helt almindelig misforståelse, at ejendomsmægleren bistår hvis køberen opdager fejl ved boligen efter at købet er gennemført. Det er netop her en boligadvokat kan være praktisk. Her er et tilfælde med, hvornår du kan få brug for boligadvokat hjælp. Du har just købt en ejendom men er usikker på, hvorvidt ejendomsmægleren har begået en fejl. Kan du måske gøre krav gældende mod mægleren og i så fald hvilke krav? Et godt råd er at anmode om en skriftlig redegørelse fra ejendomsmægleren og efterfølgende gennemlæse alle dokumenter grundigt for blandt andet at undersøge om ejendomsmægleren kan holdes ansvarlig hvis hun har lavet fejl.

Det kan være kompliceret at finde en grundig boligadvokat i din by. Løsningen er at bruge en af nettets gratis online services for eks. 3advokattilbud.dk. Her kan du gratis og enkelt få 2-3 tilbud fra grundige boligadvokater, som gerne vil ordne din boligsag. Det gælder hvad enten det er køb, salg, rådgivning eller anden form for hjælp som en boligadvokat tilbyder.

Du udfylder enkelt online skemaet på mindre end 5 minutter og forklarer, hvorfor du søger efter en boligadvokat. I løbet af 2 dage får du skræddersyede henvendelser på opgaven fra tre grundige boligadvokater i din by Du beslutter selv, hvilket af de tilsendte tilbud du vil benytte.

Hvis der ikke er nogle af henvendelserne, du synes om, så er det helt i orden at takke nej til alle tre tilbud. Det er som tidligere nævnt aldeles gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive enklere. Samtidig kan du spare ca 15 % på boligadvokatregningen.

Boligadvokaterne i din kommune konkurrerer om din boligsag og dermed er du sikker på, at du får nogle attraktive tilbud. Brug den nemme løsning og bestil tre tilbud her!

En boligadvokat yder normalt rådgivning angående følgende områder:

  • Advokatundersøgelser
  • Aftaleloven
  • Energimærkning
  • Finansiel rådgivning
  • Kapitalafkastordning
  • Lejemål erhverv
  • Lejesager
  • Rentegaranti