Ejendomsmæglere på Amager

Hvis du skal købe eller sælge din bolig på Amager, så kan vi sikkert hjælpe dig. Vi er ejendomsmæglere på Amagerbrogade og har været der i mange år. Det har givet os en rigtig god erfaring med bolighandler på hele Amager.
På vores hjemmeside finder du en oversigt over alle ejendomsmæglere på Amager. Listen er ikke nødvendigvis komplet, men vi har forsøgt at få alle de mæglere med, som vi har kenskab til.

Amager er et skønt sted at bo – det kan der ikke herske tvivl om. På Amager finder vi Christianshavn, Christiania og Den Lille Havfrue – nogle af København og Danmarks mest populære seværdigheder. Lige når man kommer over på Amager føles det stadig som om man er i midten af København, men når man kører længere ud på øen, finder man Kastrup og Dragør, hvor man specielt på Dragør, kan finde mere ro og idyl. Her kan man gå ture langs vandet og der er i det hele taget bare noget mere luft og afslapning.
Christianshavn er velsagtens et af Københavns mest populære områder. De mange kanaler og farverige huse og beværtninger er noget som kan charmere de fleste. Det er da også rigtigt hyggeligt at sidde og få en kold drik langs kanalen og se på de forbipasserende mennesker og småbåde, som sejler i kanalerne. (man kan da også tage sig en kanalbådsrundtur, skulle man få lyst til at se mere af Københavns kanaler. Hvis man ikke synes, at man vil betale de dyre kroner for at købe sig en øl på et af de mange værtshuse her, kan man købe drikkevarer ved købmanden og blot sidde nede på brinken til kanalen – noget som rigtigt mange unge på SU osv. benytter sig af. Ofte er stemningen langs kajen faktisk meget bedre end den er på beværtningerne – det er bare lidt mere uformelt og hyggeligt at sidde på brinken eller ligge i græsset omkring.

Mange af de mennesker der bor på Amager arbejder i København. De nyder godt af, at kunne bo så tæt på arbejdspladsen i hovedstaden og samtidig komme helt væk fra storbyjaget. Afhængigt af hvor på Amager du vil købe bolig, kan du være i København på ca. en halv times kørsel i bil eller tog.
I moderne tid er Amager blevet gjort større ved at inddæmme Kalveboderne. Nu er Amager Danmarks tættest befolkede ø med sine små 200.000 indbyggere som iøvrigt kaldes Amagere eller i folkemunde Amagerkanere.
I dag er meget af Amager tæt bebygget og man skal til Dragør og Kastrup, før man finder noget natur og bredde vidder.

Hvis du skulle få brug for en ejendomsmægler i Kastrup, kan vi også hjælpe dig – vi har nemlig bosat os som Realmæglerne Kastrup. Her finder du selvfølgelig og listen over alle ejendomsmæglere i Kastrup – vi kan bare godt lide at hjælpe vores kunder uanset om vi så skal hjælpe dig med at finde en anden mægler 😉