En række metoder til at forsikre dig i hverdagen

Tyverisikring i dit hjem kan let spare dig for mange bekymringer. Hvert eneste år oplever 3 procent af alle danskere nemlig et tyveri i deres hus. Med en tyverisikring har du en utrættelig sikkerhedsvagt sådan så ingen tyveknægt kan liste ubemærket rundt i dit hus.

Hvis du tidligere har gennemlevet indbrud i din bolig kender du allerede til følelsen, men for dem der stadig har sluppet kan det meddeles at et indbrud er meget ubehageligt. De materielle goder du får berøvet er kun 1 side af sagen, følelserne der følger kan faktisk være temmelig hårde at bearbejde. Dit hus er privatlivets sfære og en indtrængen her kan være hård at fraryste sig og adskillige oplever huset mere usikkert efterfølgende et indbrud. Hertil vil et alarmsystem udgøre den rette hjælp. En tyverialarm inkluderer sensorer som registrerer ubudne besøgende og sensorer påsat vinduer og døre sørger for at der ikke er en vej ind uden 1 alarm vil blive aktiveret og 1 menneskelig vagt sendes derud.

Vejhjælp for alle bilejere

Er du bilejer er det klogt at sikre dig mod autoproblemer. Der opstår problemer med alle biler gamle såvel som nye. Punkteringer, uheld, motorstop eller tørre tanke er universelle bilskavanker og har du ej en ven der har et bugseringskøretøj er det anbefalet at abonnere på autohjælp. Vejhjælp inkluderer alt fra flytning af dit køretøj til påfyldning af benzin, faktisk kan de fleste motorstop løses på stedet så du på kort tid er på farten igen. I tilfældet at autohjælp priser er din største bekymring fortvivl da ikke, et autohjælpsabonnement er faktisk ikke så dyrt.

Førstehjælp – Hvor meget er et liv værd?

Førstehjælp kan og vil redde menneskeliv. Hvert år kommer mange danskere alvorligt til skade og deres chancer for overlevelse mindskes markant hvis ingen i nærheden kan udføre førstehjælp. Rent faktisk forbedres overlevelsesprocenten for individer med hjertestop med 60 % hvis der gives førstehjælp øjeblikkeligt indtil de profesionelle kommer!

Rejseforsikring

Erfarne rejsere kender til hvor irriterende det er at strande i den forkerte lufthavn, få sin bagage stjålet eller betale dyrt for hospitalsvæsen. Er du ikke en erfaren rejsende kan eksempler som ovenstående minde dig om, hvorfor det kan betale sig med en rejseforsikring. Planlægger du at rejse mere end en gang indenfor et år er det ydermere klogt lige at undersøge priserne for en årsrejseforsikring. Den vil spare dig for rigtig mange bekymringer på turen og dertil behøver du ej heller lede efter en god rejseforsikring hver eneste gang du skal ud påny.