Er du på jagt efter en flatmate?

En flatmate vil sige en person, som man, uden, at have et decideret forhold til person, deler en lejlighed eller lignende bolig med. Det kan for eksempel være hvis man lejer et værelse, hos en familie, som udlejer øverste etage af deres hus, og man så deler det øverste etage med en fremmed person, denne person, som man deler etage med, vil gå ind under kategorien ”flatmate”.

Find flatmate

Der kan være mange forskellige årsager til, at man står og gerne vil prøve, at finde en flatmate. Nogle af de mest almindelige grunde er for, at spare penge på husleje, da man så kan være to om, at betale huslejen, hvilket kan være et problem for f.eks. studerende. Nogle vælger, at finde en flatmate fordi de ikke har lyst til, at bo alene, og finder en tryghed i, at bo sammen med en anden. Men om det er på grund af økonomien, selskabet eller noget helt tredje er det vigtigt, at gøre sig overvejeler om hvad det kræver, at have en flatmate, og gøre sig klar til dette. Det kan give nogle fantastiske oplevelser, sågar nye venskaber, men det kan også blive en rigtig hård prøvelse hvis man ikke har gjort sig klar inden.

Ny flatmate

Når man står og er helt ny i denne flatmate proces kan det være rigtig vanskeligt, at finde rundt i hvad man skal gøre, hvor man skal henvende sig og hvordan man finder den rigtige flatmate. Det kan være fristende, at kigge efter flatmates blandt venner, bekendte og familie, men man skal dog huske på, at der er forskel på, at bo sammen med en person som man, på den ene eller den anden måde, har et forhold til, og på, at på sammen med en flatmate, som man oftes beskriver som værende en person man ikke har en relation til. Derved ikke sagt, at man ikke kan, og måske bør, opbygge en relation til sin flatmate, da en venskabelig tone i hjemmet gør det mere sandsynligt, at tiden med denne flatmate bliver en lærerig, sjov og fantastisk oplevelse, end hvis man blot bor sammen med en person hvis fornavn man måske end ikke kan huske.

Læs mere her:

www.findflatmate.dk