Et uset trick til din indretning – et tøjstativ!

Møbler. Farver. Placeringer. En række forskellige elementer indgår i din boligindretning, men der er især ét, som du med garanti har glemt: Et lækkert tøjstativ.

Og inden du undrer dig over, hvorfor jeg nævner tøjstativ, så lad mig forklare. Er du aktiv på InstaGram, har du formentlig set disse elegante boligindretninger. Men lad os være ærlige – det er ikke os alle, som har råd til at bruge flere tusinde kroner hver måned på at forbedre vores boligindretning. Derfor kan det være en god idé at købe de små ting, som giver en hel del – og som i øvrigt også er enormt praktiske.

Her kommer et fedt tøjstativ ind i billedet. Og du kan bl.a. kigge dig omkring her.

Tøjstativ som prikken over i´et

Nu gætter jeg blot: Du elsker både din indretning OG dit tøj temmelig højt. Hvorfor ikke kombinere din kærlighed til begge elementer for at opnå et fantastisk resultat? Èn ting er, at et lækkert tøjstativ i sig selv er… ja… lækkert. Men det får også dit tøj til at se pænere ud, når det så nydeligt hænger i en pæn række – nydeligt sat op på bøjler.

Er du mere praktisk anlagt, er der også en række fordele i at investere i et stativ til dit tøj. Det bliver meget nemmere for dig at holde fx dine skjorter, trøjer og bukser uden krøller, fordi dit tøj nu hænger op frem for fx at ligge lagt sammen i et skab eller i en skuffe. Og det betyder altså, at du ender med at spare tid om morgenen: Nu behøver du nemlig ikke altid at stryge de stykker tøj, du skal have på. De er nemlig allerede strøget. Du kan fx komme ind i i en rutine, hvor du – når du har vasket tøjet, og det er blevet tørt – stryger det, og så derefter hænger det op. Voila: Nu har du altid strøget tøj klar til at tage på – uanset om du skal på arbejde en hverdag eller til fest en weekend.

Også når du skal prøve dit tøj, så bliver du taknemmelig for, at det hænger på et stativ. I stedet for, at du hele tiden skal folde dine trøjer ud og lægge dem sammen efterfølgende, når du skal prøve dem, kan du blot tage bøjlen, som trøjen hænger på, og sætte den op foran din krop i spejlet. Nøjagtig som de gør i filmen. Og ved du hvad? Det virker!

Der findes en række webshops, hvor du kan købe fede tøjstativer. Naturligvis kan du også gå ned i de klassiske møbelforretninger, hvor du med garanti også finder nogle, du kan lide – det kan fx være Ikea eller Jysk. Men er du mere til rå, klassiske stativer, så er webshoppen Raw58 specialiseret i at lave pæne, klassiske tøjstativer ud af vandrør. Og de er temmelig fantastiske.