Få frisk luft ind gennem dine vinduer – ikke insekter

Åbne vinduer er beregnet til at lade frisk luft komme ind i hjemmet. Men der er én ting ingen af os kan lide; og det er insekter. Disse irriterende små væsener er kendt for at sprede sygdomme og de fleste mennesker ønsker at holde sig væk fra dem. Men er der en måde at til at få frisk luft uden at blive overrendt af insekter eller spidst af myg?

Svaret er ja. Der er en fantastisk måde til at få frisk luft ind, og holde insekterne ude: Velux insektnet. Dette er den mest effektive måde til at lade naturligt lys og luft flyde ind i huset uden at skulle bekymre sig om nogen form for insekt. Du vil også kunne nyde en fredelig familiemiddag eller sove mens en kølig brise blæser gennem dine vinduer.
Installation af Velux insektnet er meget let og de glider op og ned uden besvær. Du behøver ikke bekymre dig om skærmen blokerer din udsigt. Velux insektnet er lavet af en ekstra finmasket, så uanset hvilket vindue det er installeret, vil du stadig nyde en god udsigt.

Velux insektnet sørger for, at dit helbred, sundhed og fred din på alle tidspunkter af dagen. Rengøring af insekt-skærmen er lige så nemt som at tørre den af med en fugtig klud. Den største fordel ved Velux insekt skærm er dertil, at det også nemt kan kombineres med enhver anden model fra det store sortiment af Velux gardiner.