Få professionel køberrådgivning fra en købermægler

Nyt begreber i den bolighandel sektor og hvad betyder der for dig som boligkøber. Vi har længe kendt til køberrådgivere dog ikke til begrebet købermæglere, som er vild udbredelse i Danmark. Men efter den nye ejendomsmægler lov er ved at blive introduceret i Danmark. Det er et kendt fænomen fra andre lande fx Tyskland England og USA, men nyt i Danmark. Dog ses de to begreber brugt meget i forskellige sammenhænge og med en vis sammenblanding. I dag er det stort set det samme.

Langt de fleste boligsælger gør i dag brug af en ejendomsmægler. Altså en professionel rådgiver igennem hele boligsalget.
Hvilket skal sikre sælger den bedste mulige pris, plus at alle formalia i hele handlen forgår uden problemer.
En ejendomsmægler er ofte rigtig god til at få den optimale pris for boligen, sådan sælger for fuld valuta for deres boligsalg.

Da et boligkøb ofte er et af livets største økonomiske beslutninger, er det altid en god ide at rådfører sig med en professionel køberrådgiver / købermægler.
Der er mange god grund til at gå hjælp fra en professionel køberrådgiver / købermægler.
1 ) En køberrådgiver / købermægler arbejder ofte også som ejendomsmægler og kender der alle salgstricks med mere, fra den anden side af skrivebordet.
Derfor kender køberrådgiver / købermægler også alle processer i et boligkøb og salg.
2 ) Køberrådgiveren / købermægleren kender udbudspriserne i området og ved hvordan man kan forhandle prisen ned.
Denne del kan gøre sådan at brugeren af en køberrådgiver / købermægler kan spare rigtig mange penge. Ofte langt flere penge end det koster at hyre en køberrådgiver / købermægler. På den baggrund, kan det slet ikke betale sig ikke at gøre brug af en køberrådgiver / købermægler.
3 ) Der er rigtig mange fald grupper i en bolighandel. En køberrådgiver / købermægler gennemgår alle dokumenter i bolighandel og har igen følelser i klemme i handlen.
Derfor kan en køberrådgiver / købermægler bedre kommer med en 100 % objektiv vurdering at boligen.

Når der skal købes Ejerbolig er det vigtig med rigtig køberrådgivning.

Når der handles ejerbolig sker den byggetekniske- og juridiske sikring gennem købet af en ejerskifteforsikring som udarbejdes ud fra en Tilstandsrapport, el-tjek. Derfor er det vigtig at disse rapporter er gode, da der tages udgangspunkt i tilstandsrapporten og el installations rapporten. Rapporterne som skal forligge på ejendommen: Tilstandsrapport, el installations rapport og energimærke belyser en lang række problematikker på ejendommen, der kan være vigtig at få afdækket og belyst, sådan der ikke fremkommer skjulte fejl og mangler. Det kan f.eks. være spørgsmål om tagets rest levetid, udbedrings omfang og alvoren af de skader der er anført i rapporten. Skaderne hedder k1, k2 og k3 for de værste skader. En køberrådgiver tilbyder en detaljeret gennemgang af ejerskifteforsikringen og andre rapporter. Der kan være store forskelle på dækningen fra det ene forsikringsselskab til det andet. Det er vigtigt at du vælge den rigtige forsikring til dine behov, vælger en ejerskifte til den rette pris og at du undgår klausuler og undtagelser i din forsikring. Her man kan spare mange penge, hvis en fejl opstår.
Det kan også være at du går med ombygningsplaner eller med renoveringsideer for det nye hus.

Hvad med andelsboliger og lejligheder?

En række boligtyper er ikke en del af hus eftersyns ordningen. Som køber har du derfor ikke en tilstandsrapport og el installations rapport i hånden til at vurdere boligens byggetekniske stand. Vi står klar til at hjælpe dig med en gennemgang af den lejlighed eller andelsbolig du overvejer at købe.

Held og lykke på boligjagten og husk at gøre brug af en køberrådgiver, sådan du kan sove trygt om natten.

Nem Ejendomsmægler Hellerup hjælper dig gerne som købermægler.

Comments

  1. Det kan ofte også betale sig er bruge en Købermægler fx fra http://www.købermægler.dk
    Hvis man ikke kender til prisforhandlingsteknikkerne, kan man let tabe penge på ikke at gøre det rigtigt.