Find den rette indbygningsspot

Led indbygningsspot kan bruges til at bygge ind i forskellige elementer af dit hus. Du behøver derfor ikke at have lamper hængende og dingle, når de kan sidde i loftet eller under køkkenskabene i stedet. Ligesom mange andre led baserede lamper, bruger led indbygningsspot mindre strøm end de konkurrerende teknologier. Der er lang holdbarhed på produkterne, og de kan tåle at være tændt i lang tid før de stopper med at virke. Du kan bruge led indbygningsspot som erstatning for dine gamle halogen lamper, de giver det samme lys men bruger mindre strøm, og udvikler mindre varme end halogen lamper

Når du er på udkig efter led indbygningsspot, skal du sørge for at vælge den rigtige pære. Det vil sige at du skal kigge på hvor meget lys den giver, typisk angivet i lumen, hvilken farve pæren har og om den kan tåle at blive dimmet. Det er nemlig ikke alle led indbygningsspot der kan tåle at blive dimmet.

En god tommelfingerregel er at 600 lumen svarer til en 40 watts glødepære og at 900 lumen svarer til en 60 watts glødepære. Der kan være stor forskel på den farve som lampen vil afgive. 2700 kelvin er en varm farve og bruges ofte i stuer. 3000 kelvin gengiver en farve lys som er tæt på halogen pærer, så hvis du bruger en led indbygningsspot som erstatning for halogen pærer er dette nok et godt sted at starte. Omkring 5000 kelvin til 5700 kelvin giver lys som meget ligner naturligt dagslys. 6500 kelvin og der over afgiver lys som er blåligt i farven. Typisk er de blå farver brugt på arbejdspladser og andre steder uden for folks hjem, da de ikke er lige så behagelige og hyggelige som de varmere farver.

Ved at bruge led indbygningsspot i stedet for andre lignende produkter, får du en lampe der holder i lang tid og som ikke bruger strøm på at udvikle varme. I stedet bruges størstedelen på at give et godt komfortabelt naturligt lys som er velegnet til både hjem og udebelysning såvel som på arbejdet. Du vil opleve at alle ulemper ved traditionelle sparepærer og halogen spotlys bliver forbedret, samtidigt med at der ikke bliver tilføjet nogen nye. Du vil få lamper der holder i op mod 20.000 timer, eller 7 år ved 8 timers brug om dagen året rundt. Samtidigt bruger led indbygningsspot langt mindre strøm end halogen eller traditionelle sparepærer, og de er ikke lang tid om at tænde. De tænder med fuldt lys med det samme.