Fordele ved rygestop

Der er mange fordele ved rygestop, og jeg vil her gennemgå nogle af dem. Først skal det dog nævnes at der ikke kan laves en slavisk dag for dag rygestop liste over hvordan du vil opleve det, da vi alle er individuelle vil der forekomme en del variation, så læs dette med den tanke in mind.

Inden for den første dag med rygestop, vil der ske det at dit blodtryk begynder at blive bedre, og din blodcirkulation vil derved forbedres. Din kondition vil også straks den første dag begynde at blive bedre, og din risiko for at få en blodprop i hjertet skulle også starte med at gå ned her.

Indenfor den første uge vil din vejrtrækning uden røg fortsætte med at rense dit blod, og i det hele taget vil dit immunsystem forbedres, alene af den årsag at der er en gift mindre i blodet som det skal bekæmpe. Du vil også få den fordel at du vil begynde at kunne dufte langt finere, og din smagssans begynder at vende tilbage til en mere normal tilstand for kroppen.

I de følgende uger vil du opleve dage hvor der er gået timer uden at du har tænkt på at ryge, og selvom det for nogle tager år at glemme rygningen, så vil langt de fleste opleve perioder hvor de totalt glemmer tanken om rygning.

Dine tænder vil blive pænere, da de ikke længere farves af nikotin, og et eller andet sted undervejs vil du holde op med at vågne med morgenhoste og dertil hørende slim i munden.
Der vil dog nok også komme dage hvor det at du ikke kan ryge vil fylde så meget at du vil overveje at begynde igen, og det er her du skal finde din motivation til at gennemføre dit rygestop, og holde fast i lang tid fremover.

Der er selvfølgelig langt flere fordele ved rygestop end jeg kan formulere her, nogle af dem individuelle, men langt de fleste gennemgår mange af de samme symptomer.

Comments

  1. Ved at Rygestop effektivt kan opnås via NLP teknikker. Per Poulsen som er NLP coach og træner (hos hvem jeg tog min master nlp uddannelse) har formået at få folk til at stoppe rygning ved få coaching sesioner. NLP er simpelthen genialt når det kommer til ændring af vaner!