Forebyg indbrud under ferien

Skal du på sommerferie i år? Så vil du helt sikkert også gerne undgå at komme hjem og blive mødt at et hjem, der er rodet igennem af tyve. Men hvordan kan man bedst gøre det? Der er et hav af gode råd, når det kommer til forebyggelse af indbrud. I denne artikel får du en række af de bedste.

Få en ven til at passe huset

Det er altid en god idé at få en ven eller et familiemedlem til at passe huset, mens du er afsted på ferie. Det kan være, at der er en person, der bor i huset, eller kommer og ser til det og laver alle de huslige pligter som for eksempel at tømme postkassen og så videre. Det er også en god idé at rykke rundt på forskellige ting. Det kan være nogle ting på køkkenbordet eller lignende.

Få sat alarmer op

Alarmer er noget af det bedste, når det kommer til forebyggelse af tyveri og indbrud. Det virker ikke kun, når du er på ferie men faktisk hele tiden. Det er en rigtig god ting at gøre brug af, hvis du gerne vil skræmme tyve væk. Det at have et klistermærke siddende i sin rude er nemlig en ting, der virker rigtig godt. Der er mange forskellige former for forebyggelse af indbrud via alarmer. Det er blandt andet muligt at få sat videoovervågning op eller sensorer, der aktiverer en alarm. Der er mange eksperter inden for alarmer, og det kan være en fordel at høre sådan en til råds, inden du skal i gang med at have opsat din alarm.

Pas på med at snakke for højt om ferien

Det er altid farligt at tale for højt om sin ferie. Derfor er det altid en god idé at vente med dette, til du er kommet hjem. Man ved aldrig, hvor der gemmer sig en potentiel tyv. Mange deler sine billeder på sociale medier under ferien, men det kan altså være en god idé at vente med det, til du er færdig med at være på ferie.

Ekstra fifs

Et par gode ekstra fifs at bruge er for eksempel også at lade bilen blive hjemme – få eventuelt nogle til at køre jer i lufthavnen – evt. i jeres bil. Det er også en god ting med lyssensorer og styret lys. Det kan for eksempel være en idé at tænde forskellige elektroniske apparater på forskellige tidspunkter. Det kan for eksempel være om aftenen eller i løbet af dagen.

Der er mange gode råd, når det kommer til at forebygge indbrud, og dette var en række af de bedste.